Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Sürü Genişletme
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Merhaba Sürümü genişletmeyi denesem aynı boyda birkaç natt daha eklesem sonuç alabilirmiyim yeni gelenleri yerlermi ? Daha önce deneyen varmı?
|
|
|
" Belirli mesafeden bakıldığında, büyük bir gururla yürüyen, muhteşem bir gücün bembeyaz bir görüntüsü " Tolga |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bu konu biraz şans işi. Eski sürümde 15cm lik 12 adet balığımın yanına aynı boy 4 tane daha atmıştım ve 2 tanesi yem olmuştu. Elinizde ki sürünün 1 veya 2 cm daha büyüğünü atarsanız şansınız yükselecektir diye düşünüyorum.
|
|
|
Mert BABUR 100x50x60 > 10x Pygo. Natt. 100x35x40 > 1x Serrasalmus Eigenmanni |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
nx4_falcon yazdı:
Merhaba Sürümü genişletmeyi denesem aynı boyda birkaç natt daha eklesem sonuç alabilirmiyim yeni gelenleri yerlermi ? Daha önce deneyen varmı?
Daha önce ben denedim ve daha ufak boydaki 4 natteriyi sürüye ekledim herhangi bir sıkıntı olmadı hatta baya iyi anlaştılar bunu akşam saati öncelikle balıkları strese soktuktan sonra karanlıkta eklemenizi öneririm.eğerki kendi boylarında natteri bulabilirseniz herhangi bir problem yaşıyacağınıza inanmıyorum ama natteridir,ne yapsa yeridir ![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
poison44 yazdı:
nx4_falcon yazdı:
Daha önce ben denedim ve daha ufak boydaki 4 natteriyi sürüye ekledim herhangi bir sıkıntı olmadı hatta baya iyi anlaştılar bunu akşam saati öncelikle balıkları strese soktuktan sonra karanlıkta eklemenizi öneririm.eğerki kendi boylarında natteri bulabilirseniz herhangi bir problem yaşıyacağınıza inanmıyorum ama natteridir,ne yapsa yeridir ![]() Nattdir napsa yeridir |
|
|
" Belirli mesafeden bakıldığında, büyük bir gururla yürüyen, muhteşem bir gücün bembeyaz bir görüntüsü " Tolga |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
nx4_falcon yazdı:
poison44 yazdı:
nx4_falcon yazdı:
Daha önce ben denedim ve daha ufak boydaki 4 natteriyi sürüye ekledim herhangi bir sıkıntı olmadı hatta baya iyi anlaştılar bunu akşam saati öncelikle balıkları strese soktuktan sonra karanlıkta eklemenizi öneririm.eğerki kendi boylarında natteri bulabilirseniz herhangi bir problem yaşıyacağınıza inanmıyorum ama natteridir,ne yapsa yeridir ![]() Nattdir napsa yeridir Söyle söyliyim bana göre benim uyguladığım gibi yeni alınan natt'ları eklerseniz bir sorun olucağını düşünmüyorum,ama tabiki şans faktörüde var karınlarını iyi doyurduktan sonra karanlık bir şekilde strese sokarak ekleyin derim ben |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
ben olsam köklerin yada icerdeki bitkilerin yerini degisdirirdim baliklarin hepsi yeni yer ararkende yenileri atardim ozaman cok eleme olmuyor biraz stressli olduklari icin
|
|
|
Orkan Korkmaz bitane tüccar dükkani bitanede bar/discothek Almanya Frankfurt Am Main 1,50 x 50 x 60 cm 6* 13-15cm natteri + 7* 13-15 cm cariba 100x40x35 cm15-16 cm manueli + 17-18 cm rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Mevcut balıklarınız tok olsun, yeni balıklarınızı tankınıza koymadan önce diğerlerini iyice strese sokun, tankı karıştırın kepçe ile vs. yeni balıkları ekleyin biraz daha tankı kurcalayın, ben eskiden yaptığım taktik. 6 adet Nat.mın yanına 3 adet eklemiştim hiç bir sorun çıkmamıştı..
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Bende 4 tane olan natın yanına 6 tane ekledim 4 tane iken kepçeyle kumları karıştırdım iyice strese girdiler o meshur ölü taklidi yapmaya başladılar diğer balıklar zaten poşette oldukları ıcın onlarda yan yatmıs solungaçları cok hızlı hareket ediyorlardı su adaptasyonunu yaptıkdan sonra 6 natı tanka ışıklar kapalı bir şekilde ekledim ve şuanda mutlu mesut yaşıyorlar
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.05.2011 10:24 İleti: 420 Yaş: 30 Konum: istanbul |
|
|
Hayırlı olsun ozaman
ilk gün balıklar kendini toplayana kadar yem verme. |
|
|
Tarık Uysal PERU 4 EVER
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

ilk gün balıklar kendini toplayana kadar yem verme.