Sürü Genişletme

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 1 sayfadan 1. sayfa [ 9 ileti ]

Yazar Mesaj

Çevrimdışı nx4_falcon

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 12:55   İleti başlığı: Sürü Genişletme   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Merhaba Sürümü genişletmeyi denesem aynı boyda birkaç natt daha eklesem sonuç alabilirmiyim yeni gelenleri yerlermi ? Daha önce deneyen varmı?
" Belirli mesafeden bakıldığında, büyük bir gururla yürüyen, muhteşem bir gücün bembeyaz bir görüntüsü "

Tolga
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı rage11

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 13:04   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

Bu konu biraz şans işi. Eski sürümde 15cm lik 12 adet balığımın yanına aynı boy 4 tane daha atmıştım ve 2 tanesi yem olmuştu. Elinizde ki sürünün 1 veya 2 cm daha büyüğünü atarsanız şansınız yükselecektir diye düşünüyorum.
Mert BABUR

100x50x60 > 10x Pygo. Natt.
100x35x40 > 1x Serrasalmus Eigenmanni

Çevrimdışı PoisoN

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 13:05   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

nx4_falcon yazdı:
Merhaba Sürümü genişletmeyi denesem aynı boyda birkaç natt daha eklesem sonuç alabilirmiyim yeni gelenleri yerlermi ? Daha önce deneyen varmı?

Daha önce ben denedim ve daha ufak boydaki 4 natteriyi sürüye ekledim herhangi bir sıkıntı olmadı hatta baya iyi anlaştılar bunu akşam saati öncelikle balıkları strese soktuktan sonra karanlıkta eklemenizi öneririm.eğerki kendi boylarında natteri bulabilirseniz herhangi bir problem yaşıyacağınıza inanmıyorum ama natteridir,ne yapsa yeridir :mrgreen: garantisi olmuyan bir uygulama onunda altını çizmeden söylemiyim dedim. :atesdev:
Resim
AnıL YüceL
Pygocentrus Piraya

Çevrimdışı nx4_falcon

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 13:17   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

poison44 yazdı:
nx4_falcon yazdı:

Daha önce ben denedim ve daha ufak boydaki 4 natteriyi sürüye ekledim herhangi bir sıkıntı olmadı hatta baya iyi anlaştılar bunu akşam saati öncelikle balıkları strese soktuktan sonra karanlıkta eklemenizi öneririm.eğerki kendi boylarında natteri bulabilirseniz herhangi bir problem yaşıyacağınıza inanmıyorum ama natteridir,ne yapsa yeridir :mrgreen: garantisi olmuyan bir uygulama onunda altını çizmeden söylemiyim dedim. :atesdev:

Nattdir napsa yeridir :)) Çok güzel Bir laf. Sürümdeki en küçük balığın dışkı deliğinden alt yüzgecine kadar serçe parmak genişliğinde yarım ay şeklinde ısırık var yani yaklaşık %10 u yok . Ama halla çok aktif ve sağlıklı Geçekten çok zevkli balıklar. Tamamen şans diyorsunuz nasrettin hoca gibi ya tutarsa.
" Belirli mesafeden bakıldığında, büyük bir gururla yürüyen, muhteşem bir gücün bembeyaz bir görüntüsü "

Tolga

Çevrimdışı PoisoN

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 13:22   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

nx4_falcon yazdı:
poison44 yazdı:
nx4_falcon yazdı:

Nattdir napsa yeridir :)) Çok güzel Bir laf. Sürümdeki en küçük balığın dışkı deliğinden alt yüzgecine kadar serçe parmak genişliğinde yarım ay şeklinde ısırık var yani yaklaşık %10 u yok . Ama halla çok aktif ve sağlıklı Geçekten çok zevkli balıklar. Tamamen şans diyorsunuz nasrettin hoca gibi ya tutarsa.

Söyle söyliyim bana göre benim uyguladığım gibi yeni alınan natt'ları eklerseniz bir sorun olucağını düşünmüyorum,ama tabiki şans faktörüde var karınlarını iyi doyurduktan sonra karanlık bir şekilde strese sokarak ekleyin derim ben :onay:
Resim
AnıL YüceL
Pygocentrus Piraya

Çevrimdışı turkishboxer

Piranhacı

Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 21:36   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

ben olsam köklerin yada icerdeki bitkilerin yerini degisdirirdim baliklarin hepsi yeni yer ararkende yenileri atardim ozaman cok eleme olmuyor biraz stressli olduklari icin
Orkan Korkmaz
bitane tüccar dükkani
bitanede bar/discothek
Almanya Frankfurt Am Main
1,50 x 50 x 60 cm
6* 13-15cm natteri + 7* 13-15 cm cariba

100x40x35
cm15-16 cm manueli
+
17-18 cm rhombeus

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.04.2012 21:45   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

Mevcut balıklarınız tok olsun, yeni balıklarınızı tankınıza koymadan önce diğerlerini iyice strese sokun, tankı karıştırın kepçe ile vs. yeni balıkları ekleyin biraz daha tankı kurcalayın, ben eskiden yaptığım taktik. 6 adet Nat.mın yanına 3 adet eklemiştim hiç bir sorun çıkmamıştı..
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU----------

Çevrimdışı Gece_Şahini

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 19.05.2012 04:20   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

Bende 4 tane olan natın yanına 6 tane ekledim 4 tane iken kepçeyle kumları karıştırdım iyice strese girdiler o meshur ölü taklidi yapmaya başladılar diğer balıklar zaten poşette oldukları ıcın onlarda yan yatmıs solungaçları cok hızlı hareket ediyorlardı su adaptasyonunu yaptıkdan sonra 6 natı tanka ışıklar kapalı bir şekilde ekledim ve şuanda mutlu mesut yaşıyorlar
Eyüp ŞAHİN
İstanbul\Tuzla
Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü
1 Adet F0 Pygocentrus Cariba
7 Adet Pygocentrus Nattereri
Resim

Çevrimdışı Cypherpunk

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 19.05.2012 07:14   İleti başlığı: Re: Sürü Genişletme   

Hayırlı olsun ozaman :nazar: ilk gün balıklar kendini toplayana kadar yem verme.
Tarık Uysal

PERU 4 EVER
Resim
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 1 sayfadan 1. sayfa [ 9 ileti ]

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz