Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Natlarda Kırmızı Göz
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 26.01.2012 18:17 İleti: 31 Yaş: 40 Konum: İstanbul / Mecidiyeköy |
|
|
Merhaba, benim piranalarda dikkatimi çeken bir kaç şey var..
Açıkcası beslenmekten olduğunu biliyorum ama tam olarak neden olduğunu bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.. piranalarımın bazen gözleri kıpkırmızı oluyor, genel olarak normal.. piranalar bazen yoğun şekilde kararıp karınları solungaç çevresi fosforlu turuncu gibi"kırmızıya yakın" oluyor.. askere gidip gelme dönemimde tank değişikliği yapmak zorunda kalmıştım, 6ay ufak bir tankta yaşadılar, gelince büyük tanka aldım ancak çok ürkek oldular.. yavas yavas toparlandılar ama bu kendilerine güvenlerini sağlamam için ne yapmam lazım? |
|
|
Murat KOŞAROĞLU 27-İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Işık fazla olmaması daha iyi olur siyah hagen kum olursa daha rahat ederler tanka daha çabuk adapte olurlar
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Bu renk değişiklikleri gayet normal. Kendilerine güvenleri için de yanlarında vakit geçirebilir ve sana alışmalarını sağlayabilir, ayrıca yemlemeleri misina yardımıyla yüzeyden yapabilirsin.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
ayberkjr2 yazdı:
Işık fazla olmaması daha iyi olur siyah hagen kum olursa daha rahat ederler tanka daha çabuk adapte olurlar
ışık açmıyorum genelde, kum fikrinide denicem teşekkür ederim.. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Bu renk değişiklikleri gayet normal. Kendilerine güvenleri için de yanlarında vakit geçirebilir ve sana alışmalarını sağlayabilir, ayrıca yemlemeleri misina yardımıyla yüzeyden yapabilirsin.
tamam abi, teşekkür ederim.. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 06.03.2011 12:56 İleti: 1054 Yaş: 41 Konum: Ankara |
|
|
Bende birara aynı sıkıntıyı çektim. Akvaryumun arka camını komple siyah fon yaptım. Kenarlardan birinide kaydırmaz reklam yapıştırdım. Dışarıyı hiç bir şekilde görmüyorlar, sadece ön camdan görüyorlar. Buda onları daha güvende hissetiriyor. Deneyebilirsin
|
|
|
Mesut V.MARİAN 180*85*50h 160*60*60 100*50*60h 3lü set Rhombeus Black Peru Rhombeus Xingu Sanchezi Purple Natteri x 15 Süperred x 15 Spilo Rubyred channa golden cobra x 3 Dogo Arjantino Konutkent/ANKARA Satınalma-önmuasebe A rh+ İçinde Atatürk yoksa konuşmaya bile tenezzül etmem. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 31.01.2012 11:23 İleti: 134 Yaş: 43 Konum: ANTALYA |
|
|
benim balıklar ışığı açınca hızla sağa sola yüzüp, cama çarpıyorlar :( bu nedenle akvaryumun ışığını açamıyorum.
|
|
|
Yusuf ÖZEN İL: ANTALYA 170*70*60= 15 nat. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
gizemliyolcu yazdı:
benim balıklar ışığı açınca hızla sağa sola yüzüp, cama çarpıyorlar :( bu nedenle akvaryumun ışığını açamıyorum.
Tankinin ölcüleri ney acaba ? |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 31.01.2012 11:23 İleti: 134 Yaş: 43 Konum: ANTALYA |
|
|
hergeLe yazdı:
gizemliyolcu yazdı:
Tankinin ölcüleri ney acaba ? 100x60x40 serkan beyden aldım balıkları 29 adet. Hepsi yavru daha, öğrendiğim kadarı ile daha üç buçuk aylık. yavrular az büyüsün dev bir akvaryum alacağım. dış filtrem ve iç filtremde var. |
|
|
Yusuf ÖZEN İL: ANTALYA 170*70*60= 15 nat. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz