Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Su Kaplumbağası ve Nat Çiftleşme Çabası =)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 26.01.2012 18:17 İleti: 31 Yaş: 40 Konum: İstanbul / Mecidiyeköy |
|
|
arkadaşalar 3-4cm ken aldığım ve şu anda 20cm üzerinde nerdeyse sırf et ve dip yemi ile besledğim bi su kaplumbağam var, piranalarla yan yana akvaryumda yaşıyor.. aşa yukarı 1sene önce kaplumbağanın "10cm flan" akvaryumunu temizlerken piranaların yanına koydum. 2 dakika geçmeden zor çıkartabildim.. direkt saldırdılar..
Geçenlerde yine temizliyordum, piranaların yanına koydum napicaklar diye merak ettim.. Şok oldum, kaplumbağa piranaları ısırmaya çalışıyor, piranalarda ısırtmıyor ama kaplumbağayı koruma moduna girdiler.. vatosu o köşeye yaklaştırmıyolar.. kaplumbağanın kuyruğunu yavaşça ağzına alıyor ve ısırmadan bırakıyordu, üstüne kaplumbağa piranaya çiftleşme kurları yapmaya başladı videosunu çekemedim ama ilk fırsatta tekrar denicem.. |
|
|
Murat KOŞAROĞLU 27-İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
O seksapelitesi yüksek kaplumbağa biraz daha durursa piranhalar vatozu halledip namus cinayeti işleyebilirler benden sölemesi.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
leggera yazdı:
O seksapelitesi yüksek kaplumbağa biraz daha durursa piranhalar vatozu halledip namus cinayeti işleyebilirler benden sölemesi.
hahhhaha :D:D |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 06.03.2011 12:56 İleti: 1054 Yaş: 41 Konum: Ankara |
|
|
Nasıl bir buhrana girmişlerki kur , koruma gibi hareketlerde bulunuyorlar acaba? Klor fazla kaşmış olabilir mi ?
|
|
|
Mesut V.MARİAN 180*85*50h 160*60*60 100*50*60h 3lü set Rhombeus Black Peru Rhombeus Xingu Sanchezi Purple Natteri x 15 Süperred x 15 Spilo Rubyred channa golden cobra x 3 Dogo Arjantino Konutkent/ANKARA Satınalma-önmuasebe A rh+ İçinde Atatürk yoksa konuşmaya bile tenezzül etmem. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Açıkcası çok uzun zamandır bitişik tanklardalar, belki alıştılar dicem ama:/.. ilk beslediğim piranaların yanın argus cichlet vardı, 1-2cm ken aldım beraber büyüdüler, birbirlerine hiç bişe yapmıyorlardı.. açken bile arguslara saldırmıyorlardı..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz