Sistem saati: 28.04.2026 12:02
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Akvaryum,Yeni Balıklar,Yeni Dünyalar
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.05.2011 10:24 İleti: 420 Yaş: 30 Konum: istanbul |
|
|
Merhaba sevgili arkadaşlarım 2 veya 3 katlı olarak sumplı bir set yaptırıcam sizlere sorum sump motoru olarak en iyisinden bir eheim düşünüyorum bana sump malzemeleri hakkında bir bilgi verirmisiniz bunundışında tank ölçüsü almak istiyorum 25-27 cmlik bir rhom gelicek bu en az kaç cmlik tank gerekir ona biotopta yapıcam büyükte olmasa 120.50.50 veya 110.50.50 yetermi 2.akvaryuma spiloyu koyucam onada dekor yapıcam tabiki o küçük olduğundan onda sıknıtı olmaz diğer akvaryuma manueli,brandti,marginatus,irritans,compressus bu türler arasında kaldım sizce koymamı tavsiye edersiniz dipnot: en az 17-18 cmlik bir balık istiyorum büyüyünceki boyu olarak
![]() tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim ![]() |
|
|
Tarık Uysal PERU 4 EVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Tarık, şimdiden projen hayırlı olsun
Sorularınla ilgili sadece sump kısmına cevap verebilirim, cevabı yinelememek için de şu başlığı takip edebilirsin: viewtopic.php?f=36&t=21598 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Saydığınız bütün türler güzel ve özel türler. Bence formlarını, çene yapılarına, videolarını vs. inceleyerek size en yakın olan türü almanız. Rhom. ve çeşitlerini bile tutabilirsiniz. O kadar farklı formları var ki.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz