Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Akvaryumda Yavru Buldum
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 15.01.2012 14:42 İleti: 201 Yaş: 47 Konum: İstanbul |
|
|
Selamlar, şu piranhalara baslayali 1 ay oldu o aralarda dişi nasil anlasilir diye arastirmis ve 4 nat dan 2 sinin dişi olma ihtimali yuksek oldugunu gormustum.. Fakat hic yavru alacagim aklima gelmemisti.. Bugun baliklarla hasir nesir olan bir bayan akrabamiz beni cagirdi koş koş diye bana akvaryumun icinde dolanan 1 tane ölü yavru gösterdi gozlerime inanamadim önce pislikdir o felan diye tartismaya basladik.. Dişi diye tahmin ettigim bir balıgın karin bölgesininde inmis oldugunu fark ettim bu arada..Ama cidden ölü bir yavru oldugunu gördüm.. Sadece 1 tane vardi digerleri nerdeydi peki..? Akvaryum bombos cunku alismalari icin hic bir gerec koymamistim icine .. Sanirim yediler diye dusunuyorum
![]() |
|
|
Yasin K. / 34 - İstanbul Bilgisayar Teknisyeni - Satis, Destek Motorcycles is a passion... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Maşallah Yasin, devamının gelmesi dileğiyle.
![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
Canlı yem veriyormusun balıklarına..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Akvaryumdaki kumu karıştırın, eğer ölü yavru varsa diğerleri de ordadır ya da en azından ölüleri . Bir de yavru olduğuna emin misiniz ?
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 15.01.2012 14:42 İleti: 201 Yaş: 47 Konum: İstanbul |
|
|
WİLD yazdı:
Canlı yem veriyormusun balıklarına..
Su zamana kadar 1 kere verdim.. serkan akkaş yazdı:
Akvaryumdaki kumu karıştırın, eğer ölü yavru varsa diğerleri de ordadır ya da en azından ölüleri . Bir de yavru olduğuna emin misiniz ?
Kumu karistirmadim daha sadece birtane tepetaklak dolanan gordum kumun üstünde.. Su zamana kadar chichled uretimi yaptim, sanırım ayırt edicek kadar tecrube sahibiyim Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Maşallah Yasin, devamının gelmesi dileğiyle.
![]() Okan inşallah benimde istegim bu zaten, fakat ben hic dikkat etmeden dip cekimi yapiyordum nasilsa yumurtlamazlar diye belkide o arada fark etmeden cektimmi diyede dusunuyorum suan.. 4 5 gun once dip cekimi yapmistim belki o arada fark etmeden cektim.. Bilmiyorum tam olarak ne olcak bakalim |
|
|
Yasin K. / 34 - İstanbul Bilgisayar Teknisyeni - Satis, Destek Motorcycles is a passion... |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz