Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yemen Bukalemunu
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 02.05.2007 19:39 İleti: 1724 Konum: Ahmet KAYA (22) İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Valla başlığı görünce Ahmet heralde aldı dedim.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Ahmet'im daha ne istiyorsun sinekle besleniyorsa.Yazın uğraşmazsın işte.
Ama baya asil duruyor,inşallah besleme fırsatı bulursun. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 21.05.2006 18:52 İleti: 1807 Konum: İstanbul |
|
|
Ahmet abi bence iguana al.Hem rengi daha güzel(değişmiyor) hemde böcek falan vermek şart değilmiş.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Ahmet kesinlikle önermem ben bukalemun besledim 2 ay sabredebildim çünkü hergün canlı yem gerekiyor kuru yemde yiyor ama öyle beslenirse belli bir süre sonra dilleri kuruyor kısacası uğraşamazsın bıkarsın benden demesi. Ama sana iguanayı öneriyorum ev arkadaşım emre nin var harika hayvan hemde otçul ...
|
|
|
Mustafa Emre Gürlek Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi 18 adet P. nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Ahmet hızını alamadı. Çok yakında bir aslan yavrusu ile resmini görürseniz hiç şaşırmayın derim
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Ahmet bırak kardeşim ne işin var abartma sende akıllı ol.
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 05.05.2006 01:56 İleti: 833 Konum: İSTANBUL |
|
|
Harbiden ha,yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi.Oğlum ben Veteriner Hekim olduğum halde bu kadar değişik türlere giremiyorum ya.Biraz yavaş gel,sen elindekileri bakmaya uğraş.Hem bu kadar çabuk tür değiştirirsen beslediğin hayvanın zevkini alamazsın.
Bukalemun uzun süreli ev hayatında beslenmez,canlı böcek yiyemezse ölecektir sonunda.Alma boşuna bakması sandığından çok daha zahmetlidir. Not:Allah'dan insaf be koçum,daha 1 saat önce Ankara'dan konuştuk yılan mevzularını,bukalemun da nereden çıktı Orhan DAĞCI |
|
Erhan (29) /Orhan DAĞCI (35)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Elinde balık,yılan ve timsah var Ahmet.Bu kadar türe ne gerek var evin içinde?Orhan abinin de söylediği gibi kısa zamanda bu kadar tür değişikliğine girersen zavk alamazsın.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 02.05.2007 19:39 İleti: 1724 Konum: Ahmet KAYA (22) İstanbul |
|
|
Serrasalmusrhombeus yazdı:
Harbiden ha,yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi.Oğlum ben Veteriner Hekim olduğum halde bu kadar değişik türlere giremiyorum ya.Biraz yavaş gel,sen elindekileri bakmaya uğraş.Hem bu kadar çabuk tür değiştirirsen beslediğin hayvanın zevkini alamazsın.
Bukalemun uzun süreli ev hayatında beslenmez,canlı böcek yiyemezse ölecektir sonunda.Alma boşuna bakması sandığından çok daha zahmetlidir. Not:Allah'dan insaf be koçum,daha 1 saat önce Ankara'dan konuştuk yılan mevzularını,bukalemun da nereden çıktı Orhan DAĞCI Abi valla pc başında kopardın beni |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Ahmet ne karar verdin? Alıcakmısın?
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
Vallahi düşünüyorum Aykut.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Ahmet yakışır babacım. Al bir tane ama...
Ortamın rengine uyum sağlıyor bu mendebur! Kaybedersen bulamazsın! |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
ephimetheus yazdı:
Ortamın rengine uyum sağlıyor bu mendebur! Kaybedersen bulamazsın! Anlıyorsun vallahi bu işten Caner abi. Bak işte aynı kafadanız |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
ephimetheus yazdı:
Ortamın rengine uyum sağlıyor bu mendebur! Kaybedersen bulamazsın! Üstüne oturursun sonra hayır gelmez artık ondan.. |
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz