Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Biraz Elong, Biraz EBJD, Biraz Discus...
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
|
|
Natlar dışındaki diğer balıklarımla ilgili pek bir fotoğraf yoktu forumda. Alihan başka bir başlıkta laf atınca utanarak taze taze çekip ekleyim dedim
Aslında biraz daha tanka alışmasını bekleyecektim elektrik blue jack dempsey'in ama ara da onu da eklemiş oldum Adı üstünde boksör jack dempseylerden hiç beslemedim ama agresiflikleri ile ünlüler. Ancak Elektrik blue jack dempsey (EBJD) 'lerin bazı farklılıkları var. Daha az büyüyorlar ve çok uysallar. Hibrit ya da başka bir şekilde üretilmemişler. Sadece mavi genin seçici üretimi ile çoğaltılmışlar. Büyüdüklerinde harika renkleri oluyor deniyor ama bakalım canlı gözle görmeden inanmam ![]() ![]() ![]() Güzellik abidesi olsalar da natlarla karşılıklı olan tanklarına bakınca çok hareketsiz bulduğum Discuslar; ![]() ![]() Veeee sonunda Elong'um. Uzun süre yabancılık edip beni üzse de, artık birbirimizi sevmeye başladık. Ya da o bana ve sileceğe hala gıcık Silecek onun bu hayatta canlı olarak hayal kurduğu tek kahramanı ve bir numaralı düşmanı ![]() Tek ortak yönleri Amazon, ve Amerikan olmaları herhalde Benim evimde mutluluk için de yaşıyorlar sanırım ![]() |
|
|
Ahmet Savran 26 / İzmir - Balçova 150*50*75(h) - Super Red Dragon Flowerhorn 100*40*45(h) - boş |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 20.12.2010 19:13 İleti: 76 Yaş: 47 Konum: İstanbul |
|
|
Vay bu Elektrik can yakar.
Orta boya ulaştığında rengi koyulaşacak olsada harika bir balık.İşyerimizdeki esnaf akvaryumumuzda (karışık cichlid |
|
| Arda Eren | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
Elong gerçekten karizma poz vermiş Ahmet bey, imzanızda bitkili demişsiniz, sanırım kareye sığmadı bitkiler! Bir üyemizin dediği üzere : emek yoksa agresiflikte yok tezi gerçekten serralara uyuyor. Zamanla ilgi ve alakanızla çok daha agresif olacaktır.
Discuslar hakkında pek bir bilgim yok, agresif canlılar mı onlar da? Bu arada Ebjd'yi ayrı bir tankta mı besliyorsunuz? Hepsini iyi günlerde beslemeniz dileğiyle. Fırsat buldukça güncel resim ve videolarını da bekliyoruz. |
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Elon tankı bitkili ancak çok rahat bırakmıyor bitkileri ve devamlı ortalıkta uçuşan bir şeyler var. Taban kaplı değil, bulabildiğim "temiz" bir poz olduğundan bunu koymuştum
|
|
|
Ahmet Savran 26 / İzmir - Balçova 150*50*75(h) - Super Red Dragon Flowerhorn 100*40*45(h) - boş |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Ahmet hepsi çok güzel Electric blue Erkan'dan mı aldın karşıyakadan?
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Hocam diğerlerini bilmem de elong çok güzel poz vermiş, inşallah sizi üzmeyecektir.Tüm balıklarınızı güle güle besleyin.
![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 08.06.2009 13:20 İleti: 707 Yaş: 36 Konum: Kayseri |
|
|
Elong çok cazibeli ve hırçın duruyo .diskuslar f0 mı ?
|
|
KaDiR SeVgİ 21 Kayseri 6+4=10-1=9-1=8-1=7 ad.nat. 130*50*60 Güzeli Güzel Yapan Edeptir, Edep İse Güzeli Sevmeye Sebeptir..! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 25.08.2010 20:59 İleti: 111 Yaş: 39 Konum: :..BURSA..: |
|
|
İlginize teşekkürler Ahmet Bey
![]() |
|
![]() Alihan KUNDAKÇILAR Bursaspor 150x50xH60 20 x P.Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Elong çok iyi hayırlı olsun tekrardan.
Hepsi ne maşallah. |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
DeJaVu yazdı:
Ahmet hepsi çok güzel Electric blue Erkan'dan mı aldın karşıyakadan?
wahsi_irkek yazdı:
Elong çok cazibeli ve hırçın duruyo .diskuslar f0 mı ?
F0 gibi gorunuyorlar degil mi Baliklar çeşme suyuna alışık yerli üretim. Pek anlamiyorum discustan ama birbirimize alistikca sevecegiz sanirim birbirimizi Okan abi tesekkurler. Alismasi uzun surdu tek basina tanka alisip bolgecilik gostermesi haftalar aldi. Ama artik tankin yanina yaklastirmiyor Ugur tesekkurler. Serra dunyasi elong ile basladi bakalim... Simdilik Alihan discus iyi guzel de piranhalardan sonra farkli gelecektir sana da. Zamanla tadini almaya baslarim belki ama nazli, sakin ve inceler... Ne demek istedigimi anlayacaksin. En azindan bir kac aylik acemi olarak ben boyle hissediyorum su an... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 25.08.2010 20:59 İleti: 111 Yaş: 39 Konum: :..BURSA..: |
|
|
İtiraf ediyorum.. Yiğenimin (8 yaşında ) 2 tane japon balığı vardı Havuç ve Peri ben dayanamayıp Havucu Piranhalarıma Canlı yem yaptım ve yiğenime hasta olmuş öldü bende attım dedim ama yemedi
|
|
![]() Alihan KUNDAKÇILAR Bursaspor 150x50xH60 20 x P.Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Masallah ben bu elongu cok seviyorum harbi deli bakiyor.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Elong'a laf yok tabi. Güle, güle besle Ahmet hocam
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Teşekkürler Bayram abi
Esad natları da ekleyim bir ara haklısın valla asıl elemanları eklemedim bir süredir EBJD bizim buralara pek gelmiyor. Hiç erişkin görmedim. Vİdeolar yanıltıcı olabiliyor. Büyüsün göreceğiz |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Evi doldurmuşsun balıkla
![]() |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Aslında biraz daha tanka alışmasını bekleyecektim elektrik blue jack dempsey'in ama ara da onu da eklemiş oldum

Silecek onun bu hayatta canlı olarak hayal kurduğu tek kahramanı ve bir numaralı düşmanı

Benim evimde mutluluk için de yaşıyorlar sanırım
Orta boya ulaştığında rengi koyulaşacak olsada harika bir balık.İşyerimizdeki esnaf akvaryumumuzda (karışık cichlid