Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranha-2 22 Haziranda 3 Boyutlu Sinemalarda
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.03.2010 16:23 İleti: 1032 Yaş: 49 Konum: Samsun |
|
|
Ama şöyle de bir durum var piranhalarla ilgili nasıl bir film çekilebilir ki bunun dışında .
3 kat aksiyon 3 kat gerilim 3 kat SİLİKON :d ![]() |
|
|
Tandoğan AYGÜL Samsun 2 Adet 100x50x50 çift katlı set 26 cm Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
T.Aygul yazdı:
Ama şöyle de bir durum var piranhalarla ilgili nasıl bir film çekilebilir ki bunun dışında .
3 kat aksiyon 3 kat gerilim 3 kat SİLİKON :d ![]() Nasıl yani yatak sahnesine ne demeli,o sahneyi hangi kafayla yazdılar merak ediyorum açıkçası. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
O yatak sahnesinin devamında elemanın malum yerini piranha ısırınca çaresiz kalıyor. Bundan nasıl bir ders çıkartıyoruz demekki balık temizlemeyi öğrenmeliyiz.
Şaka bir yana film aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Bu filme para veren sinemada izlemeye giden insanlar var çok yazık. |
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Filimdeki bayan elemanlar cok iy oyuncular ama bununda altini cizmek isterim islerini cok saglam yapmislar
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Gerçek anlamda sinema severler için işkence niyetine izletilecek bir yapım.
|
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Film çıktığında forumcak beraber gideriz die düşünmüşdüm ama filmi izleyince saçmalık olduğunun farkına vardım.Bence ilk film daha güzeldi.Bir balığın karada yaşadığı nerede görülmüş
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 28.09.2005 22:05 İleti: 137 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Benimde beğendiğim tek bi sahne vardı ; o da akvaryumun içinde ki balığın kurbağaya saldırmak istediğinde verdiği tepkilerdi. Aklıma Yusufun Rocky si geldi
|
|
|
Evren Pekgöz [i]Serrasalmus Rhombeus x 1 [i]Pygocentrus Nattereri x 19 |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz