Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Okla Balık Avlama
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Ne uçan kurtuluyor ne de kaçan
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 15.01.2008 21:51 İleti: 696 Yaş: 41 Konum: kartal/ISTANBUL |
|
|
Şakamı bu?Nasıl bi balıkmış bu yahu
|
|
|
Fahri Bas
M.S.1984
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Çok eğleniyorlar ya, neresi acaba burası
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Rica ederim.Balığın cinsi sazan galiba.Ama net emin değilim.
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Bende bu videoyu izledikten sonra bi ok yapmaya karar verdim.Ama ben ordek ve tavsan avliyacam.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Bu sazan nasıl balıktır anlamam bende geçen birini gördüm suya tül gibi bir şey atıyorlar sazan peşinden gelirken saçmalı tüfekle vuruyorlar
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
fatih yazdı:
Rica ederim.Balığın cinsi sazan galiba.Ama net emin değilim.
Bende emin değilim ama Sazanada pek benzemiyor balıklar. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Eğlenceli birşey,teşekkürler Fatih abi.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
DeJaVu yazdı:
Bu sazan nasıl balıktır anlamam bende geçen birini gördüm suya tül gibi bir şey atıyorlar sazan peşinden gelirken saçmalı tüfekle vuruyorlar
O tül gibi şey sanıyorum Hayalet olta Burak abi.Buradaki göletlerde de çok kullanırlar,hatta bir kişinin sabahtan akşama kadar bu olta ile bir çuval balık yakaladığını bilirim. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
zoro10 yazdı:
DeJaVu yazdı:
O tül gibi şey sanıyorum Hayalet olta Burak abi.Buradaki göletlerde de çok kullanırlar,hatta bir kişinin sabahtan akşama kadar bu olta ile bir çuval balık yakaladığını bilirim. Hayalet olta dediğimiz aygıt kanunen yasak, aynı zamandada doğaya inanılmaz zarar veren birşey. Suya düşmesi durumunda yıllarca çürümediği için tek bir olta yaklaşık 10.000 balığın ölümüne sebep olabiliyor. Zaten bu zıkkımla yapılan şeye avcılık dışında birşey demek gerekir. Salıyorsun suya, gelen geçen takılıyor. eeeee zevki neresinde? Ama videodaki olaya bayıldım gerçekden. İçim gitti izlerken. Balıklar sazan değil kesinlikle. Emin değilim ama bir cins alabalık olabilir belki. Onlarda böyle akıntıya karşı atlayarak yumurtlamaya gidiyorlar. |
|
|
Çağrı KOÇYİĞİT
33 ANKARA
-10 adet Pygocentrus Nattereri ( 12-14 cm ) 270 lt tank. -2 adet Oskar ( 20 cm) 150 lt tank. -70 lt canlı yem tankı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
kay yazdı:
zoro10 yazdı:
DeJaVu yazdı:
O tül gibi şey sanıyorum Hayalet olta Burak abi.Buradaki göletlerde de çok kullanırlar,hatta bir kişinin sabahtan akşama kadar bu olta ile bir çuval balık yakaladığını bilirim. Hayalet olta dediğimiz aygıt kanunen yasak, aynı zamandada doğaya inanılmaz zarar veren birşey. Suya düşmesi durumunda yıllarca çürümediği için tek bir olta yaklaşık 10.000 balığın ölümüne sebep olabiliyor. Zaten bu zıkkımla yapılan şeye avcılık dışında birşey demek gerekir. Salıyorsun suya, gelen geçen takılıyor. eeeee zevki neresinde? Ama videodaki olaya bayıldım gerçekden. İçim gitti izlerken. Balıklar sazan değil kesinlikle. Emin değilim ama bir cins alabalık olabilir belki. Onlarda böyle akıntıya karşı atlayarak yumurtlamaya gidiyorlar. Onu hiç görmedim ama benim bahsettiğim şöyle perde tülü gibi bişey, belkide odur bilmiyorum. |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Rica ederim beyler..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 03.02.2007 19:49 İleti: 710 Yaş: 61 Konum: Dalaman -MUĞLA |
|
|
Bune arkadaşlar biz burada balık bulacağız diye saatlerce yol tepiyoruz adamların teknesine atlıyor balıklar paylaşım için teşekkürler ben ömrümde böyle şey görmedim.
|
|
|
Melih SARAÇOĞLU Dalaman- MUĞLA
YAŞ 43
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi