Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Elinde Forumun Eski Baneri Olan Varmı
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Elinde Forumun eski banerinin tam boyutu olan varmı ?
bir tane buldum ama çok küçük ve işe yaramıyor. Eski Baner takvimde kuruluş ayının olduğu kısımda yayınlanacaktır. (Bir evvelki baner) |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Kimsenin bir fikri yada şunda olabilir gibi bir düşüncesi yok sanırım.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Galiba kimsenin fikri yok
![]() |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Abi bence gerek yok şuanki banner herkesin aklında şimdi o kafa karıştırmasın bence.
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
L£AD£R yazdı:
Abi bence gerek yok şuanki banner herkesin aklında şimdi o kafa karıştırmasın bence.
Resul sanırım yanlış anlaşıldı. Takvimin Mayıs ayında "Forum 6.ncı Kuruluş Yıldönümü" diye ir not düşürdüm. o sayfada 1 büyük 2 küçük resim var ve küçük resimlerden birisini eski baneri koyarak nostalji olsun diye yayınlamayı düşünmüştüm o kadar. Sen sanırım takvimdeki Baneri değiştireceğimi falan sandın ama öyle bişi yok Neyse zaten sadece not düşürmekle olay halledilecek sanırım. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Şu anda logoda yazan 5. yıla bana göre yanlış beyler. 5. yıl bitti. Şu an 6. yılımızdayız. O 5.yıl ibaresinin değişmesi lazım.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz