Sistem saati: 17.02.2025 06:12
Tüm zamanlar UTC + 2 saat

ilk yavrularım ve sorularım yardım

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 1 sayfadan 1. sayfa [ 3 ileti ]

Yazar Mesaj

Çevrimdışı hamzabyrtrr

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 21.08.2024 09:49   İleti başlığı: ilk yavrularım ve sorularım yardım   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

1 ay önce 100x50x50 lik yaklaşık 300 litre hacminde tankıma 9 adet natteri pirana aldım ama 1 aydır sürekli kayaların altına saklanıyorlar sadece yemeleme yaptığımda çıkıyorlar ve hemen geri saklanıyorlar. akvaryum boşmuş gibi gözüküyor boyutları 5-6 cm ama asla izleyemiyorum bu durum canımı çok sıkıyor sebebi nedir normal midir veya düzelir mi?
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı Pygocentrus

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 26.08.2024 23:06   İleti başlığı: Re: ilk yavrularım ve sorularım yardım   

hamzabyrtrr yazdı:
1 ay önce 100x50x50 lik yaklaşık 300 litre hacminde tankıma 9 adet natteri pirana aldım ama 1 aydır sürekli kayaların altına saklanıyorlar sadece yemeleme yaptığımda çıkıyorlar ve hemen geri saklanıyorlar. akvaryum boşmuş gibi gözüküyor boyutları 5-6 cm ama asla izleyemiyorum bu durum canımı çok sıkıyor sebebi nedir normal midir veya düzelir mi?

:hg: Merhaba, gayet normal bir durum saklanma alanlarını ve kayaları çıkarmanızı ve loş bir ışıklandırma yapmanızı tavsiye ederim.Korkaklık büyüdükçe düzelecektir.
Resim

Çevrimdışı Pygocentrus

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 26.08.2024 23:37   İleti başlığı: Re: ilk yavrularım ve sorularım yardım   

Ayrıca ilk açtığınız konuda akvaryumun bitkili olduğundan bahsetmişsiniz.Işık yüksek olduğu için rahatsız oluyorlar.Bu durumda isterseniz ışık ihtiyacı az olan bitkilere geçiş yapabilirsiniz. Saz, anubias ve eledoa bitkisi tavsiye ederim.
Resim
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 1 sayfadan 1. sayfa [ 3 ileti ]

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz