Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Dark Side of the Rhombeus
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Masallah Levent abi cok yakisikli ve bakimli bi rhom.
![]() |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Levent abi bana Özel yolladigin videoyu ekliyorum , belki benim gibi videoyu acamayn bir kac kisida vardir GEMA yüzünden...
Ama dedigim gibi Rhom cok harika, büyünce dahada güzellesecektir kesinlikle Video bağlantısı Bu arada Parca süper ..Sago4ever ![]() |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
Eline sağlık kardeşim çok incesin
|
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Masallah Levent abi cok yakisikli ve bakimli bi rhom.
![]() Teşekkür ederim Mehmet abim sağolasın ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Ohh maşallah. Levet abi vallaha seninkinin keyfine diyecek yok, esniyip duruyor.. 10 numara..
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
aykut_oruc yazdı:
Ohh maşallah. Levet abi vallaha seninkinin keyfine diyecek yok, esniyip duruyor.. 10 numara..
Aykut kardeşim teşekkür ederim evet keyfine diyecek yok |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
|
oğuz KASAPOĞLU iSTANBUL/b.evler 120*70*50 X 7 P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Ne yazsam bilemiyorum gördüğüm tek eksik arka fonun olmayışı...
Aydınlatma ne fazla ne az,silis kumun rengine bayıldım,balık 10 numara...Çekim yaparken neredeyse kameranın içine girecek,her turdan sonra sanki ödül bekler gibi. Videoda eklediğin müzikte çok etkileyici,bundan sonraki eklediğim videolarda bunu kullanacağım galiba... |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
ouzz_1905 yazdı:
:nazar:
![]() Teşekkürler ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
TnReFe yazdı:
Aydınlatma ne fazla ne az,silis kumun rengine bayıldım,balık 10 numara...Çekim yaparken neredeyse kameranın içine girecek,her turdan sonra sanki ödül bekler gibi. Videoda eklediğin müzikte çok etkileyici,bundan sonraki eklediğim videolarda bunu kullanacağım galiba... Yorumu okurken inan kızardım Taner |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
plant yazdı:
TnReFe yazdı:
Aydınlatma ne fazla ne az,silis kumun rengine bayıldım,balık 10 numara...Çekim yaparken neredeyse kameranın içine girecek,her turdan sonra sanki ödül bekler gibi. Videoda eklediğin müzikte çok etkileyici,bundan sonraki eklediğim videolarda bunu kullanacağım galiba... Yorumu okurken inan kızardım Taner Estağfurullah abicim ne demek doğruları söyledim sadece, Piyasada bulacağın fonların hiçbiri bence doğal durmayacak,bana kalırsa siyah fon kullan. Dün videoyu izlerken bitmesini beklemeden parçayı indirmiştim Balığın ismini bulamadıysa eğer şarkıdan esinlenebilirsin... |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 06.03.2011 12:56 İleti: 1054 Yaş: 41 Konum: Ankara |
|
yeşil meşil anasının gözü olmuş bu |
|
|
Mesut V.MARİAN 180*85*50h 160*60*60 100*50*60h 3lü set Rhombeus Black Peru Rhombeus Xingu Sanchezi Purple Natteri x 15 Süperred x 15 Spilo Rubyred channa golden cobra x 3 Dogo Arjantino Konutkent/ANKARA Satınalma-önmuasebe A rh+ İçinde Atatürk yoksa konuşmaya bile tenezzül etmem. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
piranhabull yazdı:
:nazar:
yeşil meşil anasının gözü olmuş bu Hemde ne anasının gözü mesutcum eyvallah |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 26.01.2008 17:56 İleti: 565 Yaş: 67 Konum: İstanbul |
|
|
Plant pardon Levent maşallah rhomun çok güzel sağlıkla besle,bu arada kolundaki dövmelerle balığın karizması ,vede müziğin ritmi tek planda (adın gibi)birleşmişler ve her an ortada kan kokusu olacakmış gibi korku tüneline ramak kalıyor valla ,ne diyim yaratıcılık had safada,bide arka planda Salvador Daliden absürt resim olsa cuk oturacak sanatsal bi gösteri olacak tebrikler.Banada yakınsın ayrıca küçükyalı.seamlar.
|
|
|
Serdar KALMAZ İstanbul / 50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
operaserdar yazdı:
Plant pardon Levent maşallah rhomun çok güzel sağlıkla besle,bu arada kolundaki dövmelerle balığın karizması ,vede müziğin ritmi tek planda (adın gibi)birleşmişler ve her an ortada kan kokusu olacakmış gibi korku tüneline ramak kalıyor valla ,ne diyim yaratıcılık had safada,bide arka planda Salvador Daliden absürt resim olsa cuk oturacak sanatsal bi gösteri olacak tebrikler.Banada yakınsın ayrıca küçükyalı.seamlar.
Serdar abim sizin gibi bir Rhombeus profesöründen balığım adına yazdığınız güzel sözler beni çok heyecanlandırdı inanın okurken heyecanlandım nacizane 68 kuşağı Rock guruplarının katı fanatiğiyim Avatar resmindeki arkadaşta istanbulda konserine gittiğim Marilyn Manson bir dahada gelirmi bilmem |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz