Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Guama Rhom
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 28.09.2005 22:05 İleti: 137 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Evren Pekgöz [i]Serrasalmus Rhombeus x 1 [i]Pygocentrus Nattereri x 19 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Formu felan çok güzel,süzülerek dolanmasıda ayrı bir hava katmış.Güle güle büyütmen dileğiyle Evren.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Maşallah güle güle besle güzel bir Rhom.
![]() |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Evren abi masallahi var rhomunun.ortamina iycene alismis gibi bir havasi var,tepkileri nasil ?
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Dr.CaPa BuRRo yazdı:
Formu felan çok güzel,süzülerek dolanmasıda ayrı bir hava katmış.Güle güle büyütmen dileğiyle Evren.
Teşekkürler Serkan... Sürekli dolaşıyor zaten japon balığı gibi |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
natıonal yazdı:
Maşallah güle güle besle güzel bir Rhom.
![]() Saol Yasin teşekkürler... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
HergeLe yazdı:
Evren abi masallahi var rhomunun.ortamina iycene alismis gibi bir havasi var,tepkileri nasil ?
Kardeşim daha önce torf vardı filtre içinde hareketli diildi. Sabit bir şekilde duruodu. Torfu çıkartıp purigen koydum. Suyuda %70 değiştirdim... Değişimden sonra hareketlenmeye başladı. 2 gün önce bi yılanbaş alıp attım 20 cm civarında... Direk tepki verip yedi. 20 tane de neon tetra atmıştım dokunmaz herhalde diye. Sabah geldiğimde 1 tane kalmıştı |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
evrren yazdı:
HergeLe yazdı:
Kardeşim daha önce torf vardı filtre içinde hareketli diildi. Sabit bir şekilde duruodu. Torfu çıkartıp purigen koydum. Suyuda %70 değiştirdim... Değişimden sonra hareketlenmeye başladı. 2 gün önce bi yılanbaş alıp attım 20 cm civarında... Direk tepki verip yedi. 20 tane de neon tetra atmıştım dokunmaz herhalde diye. Sabah geldiğimde 1 tane kalmıştı Oooo,cok saglam besliyorsun demek, keske o yilanbasini dagitirken de bir video cekseydin, ama olsun evren abi, önce icten baslamak herzaman daha iydir, disariya tepkilerde gelir an kisa zamanda insallah ![]() |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Valla tahmin etmiyodum hemen saldıracağını. Hazırlıksız yakalandım. Bir dahakine stüdyo çekimi yapıcam Yusufum merak etme
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
20 cm lik yılanbaşı yem olarak atma cesaretinde bulunarak video kaydı yapmadığınız için sizi tebrik ediyorum.
Şaka bir yana büyük cesaret ve kendi açımdan hep acaba nasıl tepki verirler dediğim bir karşılaşmadır. İri bir yılanbaşla iri bir rhomun mücadelesi. Ayrıca video bende açılmadı bilginiz olsun. |
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Trakya yazdı:
20 cm lik yılanbaşı yem olarak atma cesaretinde bulunarak video kaydı yapmadığınız için sizi tebrik ediyorum.
Şaka bir yana büyük cesaret ve kendi açımdan hep acaba nasıl tepki verirler dediğim bir karşılaşmadır. İri bir yılanbaşla iri bir rhomun mücadelesi. Ayrıca video bende açılmadı bilginiz olsun. Bende çok merak ediyodum... Açıkcası bu kadar hızlı pes ediceğini düşünmüyodum yılanbaşın. Deplasman & ev sahibi faktörününde olduğunu düşünüyorum. Videonun bazı kişiler tarafından neden izlenemediğini anladım. Çekim yaptıgım sırada arkafonda Karuan'ın bir parçası çalıyordu , youtube bunu anlayıp telif haklarından dolayı bazı ülkelerde bloklamış |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
ProxyTube diye bir programm var, onu indirin, Yasak olan videolari bile aciliyor youtubdan ozaman.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
Sebebini bilmiyorum ama video açıldı. Keyifle izledim.
![]() |
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Nadir bir tür ve balığında formu çok güzel. Maşallah.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 08.08.2008 22:25 İleti: 2444 Yaş: 39 Konum: İstanbul / Kocamustafapaşa |
|
|
Zırh giyinmiş gibi abi bundan sonra artık canlı yem videolarını yayınlarsın hızına yetişip.
![]() |
|
| Emrah Kürekli | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz