Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Buzlu Karides
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
WİLD TPF Özel Üyesi Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 46 Konum: istanbul |
|
[WiLD~PiRaNHaCi] yazdı:
Baliklarin masallahi var Fatih abi.Oscar show yaparsin artik bunlarla.
Pacu düşünüyorum Esad Sağol kardeşim.. |
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı | |
operaserdar Koleksiyoncu Kayıt: 26.01.2008 17:56 İleti: 565 Yaş: 66 Konum: İstanbul |
|
Fatih buzlu vermeye devam edersen balıklarını kesin kaybedersin eşyanın tabiatına aykırı abicim kesin hastalanırlar ,iç hastalık olacak hayvanlar,böyle yapmayın arkadaşlar hayvanlarada yazık ,resmen deney yapıyorsunuz,yanlış anlamayın balık sizin ,ama yanlış yapıyorsunuz,doğalarında buzlu menü varmı AMAZONDA bilmiyorum belki doğru olabilir selamlar.
|
|
Serdar KALMAZ İstanbul / 50 |
|
Sayfa başı | |
TORK Üretim Başarısı Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 41 Konum: İstanbul |
|
Valla Serdar bey haklı,bırak buzluyu soğuk bile vermesen bence iyi olur abim.
Elinin sıcaklığı onu uygun kıvama getireceltir. |
|
.......................Uğur Erdil..................... |
|
Sayfa başı | |
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi |
|
Ben buzlu karidesi tanktan aldığım bir bardak suda ısıtıp öyle veriyorum. Suyu da kesinlikle tanka geri dökmüyorum!
|
|
Sayfa başı | |
WİLD TPF Özel Üyesi Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 46 Konum: istanbul |
|
operaserdar yazdı:
Fatih buzlu vermeye devam edersen balıklarını kesin kaybedersin eşyanın tabiatına aykırı abicim kesin hastalanırlar ,iç hastalık olacak hayvanlar,böyle yapmayın arkadaşlar hayvanlarada yazık ,resmen deney yapıyorsunuz,yanlış anlamayın balık sizin ,ama yanlış yapıyorsunuz,doğalarında buzlu menü varmı AMAZONDA bilmiyorum belki doğru olabilir selamlar.
Balıklarınımı çok seviyorum Serdar abi..Deney demeyelimde abi deneyim diyelim..Çünkü buzlu yemi daha zor yiyorlar sert olduğu için..Bi hafta öyle verdim her gün sonra vazgeçtim bende..Bağırsaklarını çok iyi çalıştırıyor ama..Her gün dip çekiyordum..İllaki zararı vardır diye buzlu vermiyorum..Selamlar bizden Serdar abi saygılar.. |
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı | |
|
Nemesis yazdı:
Valla Serdar bey haklı,bırak buzluyu soğuk bile vermesen bence iyi olur abim.
Elinin sıcaklığı onu uygun kıvama getireceltir. Yok yok vermiyorum öle Uğurum.. |
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı | |
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Ben buzlu karidesi tanktan aldığım bir bardak suda ısıtıp öyle veriyorum. Suyu da kesinlikle tanka geri dökmüyorum!
Bende öyle yapıyorum.. |
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı | |
operaserdar Koleksiyoncu Kayıt: 26.01.2008 17:56 İleti: 565 Yaş: 66 Konum: İstanbul |
|
Arkadaşlar selamlar,kusura bakmayın arada yazılara müdahil oluyorum ama ,balıklarınızı düşündüğmden olsa gerek,çünkü bazen öyle şeyler okuyorumki şaşırıyorum.PİRANHALARIMIZIN belli diyetleri var ciğer ,yürek,balık,karides gibi gayet basit,ama sucuk ,salam verenlermi ,havyar vernlermi ,o nedenle arada fikrimizi söylüyoruz işte ,çünkü elimizdeki türler hakikaten değerli türler kıymetini bilelim.
|
|
Serdar KALMAZ İstanbul / 50 |
|
Sayfa başı | |
Mr. Nobody TPF Özel Üyesi Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 48 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
operaserdar yazdı:
Arkadaşlar selamlar,kusura bakmayın arada yazılara müdahil oluyorum ama ,balıklarınızı düşündüğmden olsa gerek,çünkü bazen öyle şeyler okuyorumki şaşırıyorum.PİRANHALARIMIZIN belli diyetleri var ciğer ,yürek,balık,karides gibi gayet basit,ama sucuk ,salam verenlermi ,havyar vernlermi ,o nedenle arada fikrimizi söylüyoruz işte ,çünkü elimizdeki türler hakikaten değerli türler kıymetini bilelim.
Abi iyi de yapıyorsun. Çünkü benim gibi yeni piranhacıların hata yapmaması için tecrübeli arkadaşların bilgilerini paylaşmaları çok güzel birşey. |
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
Sayfa başı | |
|
operaserdar yazdı:
Sen her zaman müdahil ol Serdar abi Benim diyetim alabalık dana yüreği ve tabiki karides ağırlıklıdır.. |
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı | |
|
10 sene geçmiş böle bi sürü kuracağım tejkrar inşallah..Burdan forum ahalisine selamlar olsun...
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı | |
Aytaç DEMİRKOL Administrator Kayıt: 19.08.2012 16:43 İleti: 4232 Yaş: 39 |
|
WİLD yazdı:
10 sene geçmiş böle bi sürü kuracağım tejkrar inşallah..Burdan forum ahalisine selamlar olsun...
Aleykum Selam abi. Tabi kurun yeni tanklar özletti eskiler kendilerini bekliyoruz. |
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı | |
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz