Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tepki Versin Diye Uğraşmaya Gerek Yok.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
Aga ben çözdüm mevzuyu yarın ilk işim Müslüm babanın bütün albümlerini almak olucak hayat seninle güzel Müslüm babaaaa
|
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
plant yazdı:
Aga ben çözdüm mevzuyu yarın ilk işim Müslüm babanın bütün albümlerini almak olucak hayat seninle güzel Müslüm babaaaa
Alemsin Levet ağbim. ama denemekte fayda var tabiki Müslüm candır. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Ya bu iste baska birsey var bence levent abi , anil abi bak söyle sen bu balikla ne yapiyorsun ne iciriyorsun baliga bu kafa ney
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Dekor aydınlatma müzik on numara eski semtlerdeki salaş meyhaneler gibi anubiasların yerine anason bitkisi diksen mekana servis elemanı olarak birkaç tetra türü alsan tam süper olurmuş.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
HergeLe yazdı:
Ya bu iste baska birsey var bence levent abi , anil abi bak söyle sen bu balikla ne yapiyorsun ne iciriyorsun baliga bu kafa ney
Yusuf kardeşim Poison'un neyin kafasını yaşadığını,gösterdiğim 4 prof. çözemedi,bende onun için paylaşıp sizin değerli yorumlarınıza bırakıyorum. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
Dekor aydınlatma müzik on numara eski semtlerdeki salaş meyhaneler gibi anubiasların yerine anason bitkisi diksen mekana servis elemanı olarak birkaç tetra türü alsan tam süper olurmuş.
Üstat olayı gerçekten çok güzel yorumlamıssın teşekkür ederim.Geçen içine attığım deneme amaçlı lepistesi çekirdek gibi cıtladı bu manyak tetra türlerinide düşünmüyor değilim. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
poison44 yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
Üstat olayı gerçekten çok güzel yorumlamıssın teşekkür ederim.Geçen içine attığım deneme amaçlı lepistesi çekirdek gibi cıtladı bu manyak tetra türlerinide düşünmüyor değilim. ![]() 100 Neon fena olmaz o tankin icine poison ellerinden öper |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
abi bence sen buna rakı içiriyosun müslümüde dinletiyosun hayvan kendini kesicek bi gün |
|
|
Ertuğrul DAĞLI 80X40X50 serrasalmus spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Bu balık yakında bir otel odasında ölü bulunur
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
HergeLe yazdı:
poison44 yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
Üstat olayı gerçekten çok güzel yorumlamıssın teşekkür ederim.Geçen içine attığım deneme amaçlı lepistesi çekirdek gibi cıtladı bu manyak tetra türlerinide düşünmüyor değilim. ![]() 100 Neon fena olmaz o tankin icine poison ellerinden öper |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
kurt_adam1299 yazdı:
:nazar:
abi bence sen buna rakı içiriyosun müslümüde dinletiyosun hayvan kendini kesicek bi gün Ertuğrul yapıcak bişey yok benimle yaşamayı öğrendi. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
serkan akkaş yazdı:
Bu balık yakında bir otel odasında ölü bulunur
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 03.08.2012 10:49 İleti: 280 Yaş: 36 Konum: Çanakkale |
|
|
Maşallah
![]() |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Tabii balığın herşeye atlayınca sende kasıla kasıla yaz dimi uğraşmaya gerek yok diye.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

ama denemekte fayda var tabiki Müslüm candır.