Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Wild's
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 46 Konum: istanbul |
|
Buhar camını kırmışlıkları var plexinin arkasında kıpırdayan bişey olursa olabilir..
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Üretim Başarısı Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 44 Konum: İstanbul |
|
WİLD yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
Balıklarımı getirde üreteyim artık yattın üstüne sofi
![]() Sen tankını haZır et 3 tane süper redin semirmiş bi şekilde emrînde sofi çoğaltta herkezin böle balıkları olsun kardeşim... Tamam sağolasın ben tankı hazırlıyorum hızlı bir şekilde Sanada yavru cariba ayarlarım . |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
WİLD yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
Balıklarımı getirde üreteyim artık yattın üstüne sofi
![]() Sen tankını haZır et 3 tane süper redin semirmiş bi şekilde emrînde sofi çoğaltta herkezin böle balıkları olsun kardeşim... Tamam sağolasın ben tankı hazırlıyorum hızlı bir şekilde Sanada yavru cariba ayarlarım . Yavru cariba olabilir sofi gene konuşuruz |
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 47 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
WİLD yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Fatih maşallah kardeşim ya, hasta oldum gerçekten. Patlamaya hazır bomba gibiler. Bu nasıl bir agresifliktir çözemedim. Yanlışlıkla tankın içine kol bacak girse gider valla
![]() Eyvallah Mehmedim görüşelim.. Olur, haftaya bi program yapalım kardeşim. |
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 46 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
Fatih ortam süper
![]() Büyük caribanın yanında turlayan süperred in formuna bayıldım torpido gibi, hepsine Maşallah Allah nazardan saklasın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Eyvallah taner beğenmene sevindim..
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Arkadaşlar süper redlerin üçünü Utkunu oraya kazasız belasız götürüp yeni tanklarına aktardık şimdi sıra süper redlerde ve Utku kardeşimde inşallah ürerde herkez bu balıklara ulaşabilir..
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Süper redleri Utkunun mekanına kazasız belasız götürdük..Şimdi sıra redlerde ve Utku Dalkılıç kardeşimde İnşallah ürerde herkez süper red bakma fırsatını yakalar..
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 44 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
İnş. Hadi hayırlısı bakalım.
Tankda ki durum nedir aga? Ne var şimdi? |
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Bende mi 2 cariba 1 red var..
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Vay be kardeşim videolar gitmiş...
|
|
Fatih WİLD | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator Kayıt: 19.08.2012 16:43 İleti: 4232 Yaş: 40 |
|
WİLD yazdı:
Vay be kardeşim videolar gitmiş...
Maalesef yükleyici kaldırmış ya da içerikten dolayı engellenmiş ulaşılcak gibi olsa düzeltirdik hemen. |
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz