Tüm zamanlar UTC + 2 saat
EVLAT...
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
orkuninceel Kayıtlı Üye Kayıt: 06.10.2011 16:35 İleti: 203 Yaş: 36 |
|
Orkun İnceel 29 Kocaeli S.Spilopleura PAŞA S.Rhombeus En son Mehmet KARATAŞ tarafından, 16.03.2018 18:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Video linki düzeltildi.
|
|
Sayfa başı | |
Mehmet KARATAŞ Moderator Kayıt: 06.09.2012 16:45 İleti: 1005 Yaş: 28 Konum: İzmir CEYRANCI |
|
Maşallah Çok güzel bir balık
|
|
Sayfa başı | |
Serkan AKKAŞ TPF Özel Üyesi Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 47 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
İşte ilgilenince cinsi fark etmiyor. İnsanlar bana soruyor en vahşisi hangisi diye. En vahşisi bu.
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
Sayfa başı | |
Aytaç DEMİRKOL Administrator Kayıt: 19.08.2012 16:43 İleti: 4232 Yaş: 39 |
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı | |
Emresaracoglu Kayıtlı Üye Kayıt: 07.07.2015 19:03 İleti: 182 Yaş: 30 Konum: İstanbul |
|
Paşa yine formunda
|
|
Serrasalmus Rhombeus Serrasalmus Spilopleura |
|
Sayfa başı | |
|
Emresaracoglu yazdı:
Paşa yine formunda
Aynen öyle kardeşim senin canavarlar nasıllar |
|
Orkun İnceel 29 Kocaeli S.Spilopleura PAŞA S.Rhombeus |
|
Sayfa başı | |
|
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
:nazar:
|
|
|
Sayfa başı | |
|
Serkan AKKAŞ yazdı:
İşte ilgilenince cinsi fark etmiyor. İnsanlar bana soruyor en vahşisi hangisi diye. En vahşisi bu.
Aynen öyle abi en vahşisi ilgi |
|
|
Sayfa başı | |
Emresaracoglu Kayıtlı Üye Kayıt: 07.07.2015 19:03 İleti: 182 Yaş: 30 Konum: İstanbul |
|
İlgi alaka nım önemini şöyle açıklayabilirim bi kaç haftadır iş yoğunluğu şehir duşunda olmam sebebiyle yeterli ilgiyi gösteremedim balıklara gerek temizlik gerek tepki, hemen yabancılaşıyorlar tepkileri azalıyor balıkların etrafında gezinen birşeyin bile olması onlar için iyi.Ama yavaştan toparlıyorlar canlı yem videosu çekmeyi düşünüyorum yakında rhombeusla.Ayrıca rhombeus bence en güzel ve vahşi serra tabi yetişkini
|
|
Serrasalmus Rhombeus Serrasalmus Spilopleura |
|
Sayfa başı | |
|
Emresaracoglu yazdı:
İlgi alaka nım önemini şöyle açıklayabilirim bi kaç haftadır iş yoğunluğu şehir duşunda olmam sebebiyle yeterli ilgiyi gösteremedim balıklara gerek temizlik gerek tepki, hemen yabancılaşıyorlar tepkileri azalıyor balıkların etrafında gezinen birşeyin bile olması onlar için iyi.Ama yavaştan toparlıyorlar canlı yem videosu çekmeyi düşünüyorum yakında rhombeusla.Ayrıca rhombeus bence en güzel ve vahşi serra tabi yetişkini
Aynen katılıyorum ilgi alaka çok önemli rom evet güzel bende şuan küçük bi rom var beni çok uğraştırıyor ne denediysem tedirginliğini atamadı bakalım yakında Yen'i bi rom gelecek onda neler yaşayacağız |
|
|
Sayfa başı | |
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz