Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Elong Vs Koca Nattereri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 02.05.2007 19:39 İleti: 1724 Konum: Ahmet KAYA (22) İstanbul |
|
|
Video da çekim ters çıkmış bilmeden... o yüzden sizde kafanızı çevirip ters izlerseniz daha iyi olur
http://www.youtube.com/watch?v=ZW1nqcgECE8 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 16.11.2006 20:32 İleti: 644 Yaş: 34 Konum: Ankara |
|
|
Yok artık daha neler. İnsan korkar yav
|
|
| Alparslan Özdemir(ANKARA) | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.08.2006 11:45 İleti: 5652 Yaş: 49 Konum: İstanbul |
|
|
Değişik bir tecrübe olmuş. Elongun başka bir piranha karşısındaki tepkisini, nattererinin de gruplaşma içgüdüsünden bağımsız olarak bir tehdite karşı tepkisini görmüş olduk. Bu tecrübeyi bizimle paylaştığın için teşekkürler Ahmet. Nattererinin tanka yeni girdiği için bir köşede pusacağını tahmin etmiştim, ama olmadı. Elong belli vadede zaten tankın sahibi ve türünün yapısı gereği nattereriye yaşama şansı vermeyecektir diye düşünüyorum, ama videodan da anlaşılacağı üzere elongun hasar alma riski de var.
İzlerken boyun tutulma riskinin bulunması haricinde güzel bir paylaşım oldu Ahmet. Tekrar teşekkürler. Bu arada cesaretin içinde tebrikler, videonun sonundaki yorumuna çok güldüm. |
|
|
Barış UZMAY P. Piraya (1)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Nattereri saldırmak istediğinde bile elongatus un hızına yetişemiyor,ısırıp ısırıp kaçıyor elongatus.
|
|
|
Selim Kazmirci
Yaş:25 100*45*50h 5 Pygocentrus Piraya 80*35*45h Flower Horn (20 cm) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Tuh be şirkette denk geldik izleyemedim akşam izlicez artık. :
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Ahmet tebrik ederim! Denemek isteyip de balık bulamadığım için deneyemediğimi sen yaptın!
Elong karakterini de ortaya koymuş oldu böylece. Nattereriyi ne yaptın sonra? |
|
| Sayfa başı | |
|
Yasaklı Üye Kayıt: 02.05.2007 19:39 İleti: 1724 Konum: Ahmet KAYA (22) İstanbul |
|
|
ephimetheus yazdı:
Ahmet tebrik ederim! Denemek isteyip de balık bulamadığım için deneyemediğimi sen yaptın!
Elong karakterini de ortaya koymuş oldu böylece. Nattereriyi ne yaptın sonra? Teşekkür ederim Caner abi. Valla nattererinin kuyruğunu bayağı bir alıp götürdü ama sonradan düzeldi. Kendi tankına koydum nattereriyi. Açıkçası ikisi de açtı. Ama galip yine elong oldu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Elongun deli bir hızı var. NAtın yetişmesi çok zor zaten. Güzel iş.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.05.2007 15:25 İleti: 2121 Yaş: 42 Konum: Florya - Bakırköy / İstanbul |
|
|
Dehşet bir video olmuş Ahmetim.
|
|
|
..:: ємяэ άЎdıή ::.. YAŞ :29 Florya - Bakırköy / İSTANBUL Serrasalmus Elongatus x1 Serrasalmus Eigenmanni x1 Serrasalmus Manueli x1
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Çok güzel bir video olmuş eline sağlık, yusuf yusuf olduğun ses tonundan belli oluyor.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
emreaydın yazdı:
Dehşet bir video olmuş Ahmetim.
Eyvallah kardeşim sağol. |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
Çok güzel bir video olmuş eline sağlık, yusuf yusuf olduğun ses tonundan belli oluyor.
Eyvallah sağol. Karşı tarafta sağlam bir piranha olduğu için ehh birazcık öyle oluyor |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Ahmet'im eline sağlık.Çok güzel olmuş.
Ama burda nat'a haksızlık etmeyin.Sonuçta yer değiştirmiş ve deplasmanda oynuyor.Tam tersini düşünsek birde ne olurdu acaba. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.05.2007 15:25 İleti: 2121 Yaş: 42 Konum: Florya - Bakırköy / İstanbul |
|
|
R£PTİL£ yazdı:
Ahmet'im eline sağlık.Çok güzel olmuş.
Ama burda nat'a haksızlık etmeyin.Sonuçta yer değiştirmiş ve deplasmanda oynuyor.Tam tersini düşünsek birde ne olurdu acaba. Bence bu sözlere karşılık Ahmetim gidip tersinide yapar gibime geliyor Elongu at bakalım senin nat.ların yanına.. |
|
|
..:: ємяэ άЎdıή ::.. YAŞ :29 Florya - Bakırköy / İSTANBUL Serrasalmus Elongatus x1 Serrasalmus Eigenmanni x1 Serrasalmus Manueli x1
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Bunda bile tırs mış bir şey olacak diye ona hiç gelemez. Yakalarlarsa affetmezler. Çizerler.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz