Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Serrasalmus Sanchezi Hakkındaki Düşünceleriniz
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 04.07.2008 09:04 İleti: 233 Konum: İstanbul |
|
|
Serrasalmus Sanchezinin sabit başlık yorumlarını açtım yorumlarınızı merak ediyorum ... Belki sanchezi alacağımda ondan merak ettim.
|
|
|
Jaguar x1
Flowerhorn x1 Bersan Amcaoglu 1995 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Amacı anlayamadım ben Bersan ?
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 04.07.2008 09:04 İleti: 233 Konum: İstanbul |
|
|
Amacım sanchezi tutuluyormu bunu anlamak ve agresif mi açıklamıştım ...
|
|
|
Jaguar x1
Flowerhorn x1 Bersan Amcaoglu 1995 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Shancesi beslemedim ama bana pekte ozel turmus gibi gelmiyor nata cok benziyor ondan galiba.Daha cins bi ture yonelmelisin bence Bersan.Ama tabi her serra gibi shanceside guzel bi tur diger serralar kadar vahsidir yani.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Agresif bir tür diye biliyorum.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Arkadaşlar agrefilik olayını bence karıştırıyorsunuz,bu tamamen size kalmış bir olay yani göreceli bir şey.Buna en iyi örnek Burak'taki eski diamond'tur.Başkasındayken çok saldırgan olan balık sizin tankınıza girdiğinde çok çekingen ve korkak olabilir.
Yani kısacası agresif olmayan elinizle sevebileceğiniz bir serra hatta piranha türü olmaz. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
TnReFe yazdı:
Arkadaşlar agrefilik olayını bence karıştırıyorsunuz,bu tamamen size kalmış bir olay yani göreceli bir şey.Buna en iyi örnek Burak'taki eski diamond'tur.Başkasındayken çok saldırgan olan balık sizin tankınıza girdiğinde çok çekingen ve korkak olabilir.
Yani kısacası agresif olmayan elinizle sevebileceğiniz bir serra hatta piranha türü olmaz. Taner Abi ye katılıyorum ; benim de Sanchezim var ve gayet agresif ele tepkileri falan çok hoş. bu arada Esadcım benim Sanch. pek Natt'a benzemiyo karıştırıyo olmayasın |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Osman ne yalan söyleyeyim bende sancheziyi nattlara benzetiyorum
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Abi en yakın zamanda benim Natların ve Sanchezi'nin fotosunu ekliycem bu başlığa.
Bence pek alakalı değil... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Osman Gemici yazdı:
Abi en yakın zamanda benim Natların ve Sanchezi'nin fotosunu ekliycem bu başlığa.
Bence pek alakalı değil... Çok iyi olur,hem bu bahane ile senin balıkların resmini görmüş olacağız |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Agresiflik olayı tamamen balığın kendisi ile alakalı, tür ile pek alakası yok. Ben elimizde olan türlerin hepsine baktım şu tür agresif diyemem benim için tabiri caizse zıbanadan çıkmış bir rhomun yerini hiç bişey tutamaz..
Sanchezi'ye gelince tür olarak ufak bir balık bana bu boy yeterli diyenler için hacim ve bakım yönünden kolay bir tür. Ben büyük türlerden hoşlandığım için tercih etmiyeceğim bir tür. Piranha'ların geneli en agresifi bile tanka ilk yanaşıldığında korkar! Belli bir süreden sonra ani hareketlere tepki vermeye başlarlar. Bunun için balıklardan ne beklediğin önemlidir. Bana göre serra seçerken agresiflik yanında sizi neyin tatmin edeceğine iyi karar vermek lazım, balığın rengi, büyüklüğü, göz rengi vs.. Benim için örneğin bir sanchezi sudan çıkıp kuş kapsada 35cm lik bir rhomun yerini tutamaz |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Hiç ilgilenmediğim bir tür. Forumda mevcut videolar var. Araştır bak videolara kafana yatarsa neden olmasın.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
Ben 5-6 ay kadar besledim.Denilen gibi zahmetsiz ufak akvaryumda bakılabilecek ilgine göre rahatsız bi tür.En azından benim ki öle.İşte buda videosu:http://www.piranhalar.com/forum/viewtopic.php?t=12252
Şimdi sana gaz gibi olmasın ama her balık aynı olacak diye bi kaide yok.. |
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|