Sistem saati: 24.04.2026 00:23
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Comp veya Irritans
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 13.04.2012 12:23 İleti: 87 Yaş: 33 Konum: Istanbul/Moda |
|
|
Haziran sonu eger kalirsa ya Compressus yada Irritans almayi dusunuyorum simdi kararimi verdim Allaha cok sukur durumlar duzeldi haziran sonu Rhombeusu 220 lt ye alip Irritans veya Compressus'u 70 lt ye koymak istiyorum onerilerin ve fikirlerinizi bekliyorum.Birde eklemek istedigim birsey var Compressus ve Irritans hakkinda beni aydinlatirsaniz sevinirim yani akvaryumda nasil baliklar olduklari hakkinda cunku Tanganika akvaryua gittigimde Irritanslar daracik yerdelerdi ama hepside ele tepki veriyorlardi Irritanslar beni etkiledi Compressuslari ne yazikki goremedim yada gordum hatirlayamiyorum.
|
|
|
Açıkça söylüyorum ben SERTAÇ TAŞPINAR evet kabul ediyorum saçma sapan bir mevzu için banlandığımıda biliyorum... Fatih bey konuyu açıklamamakta hakaret etmekte israr ediyor neyse bunu geçtim banlamak istiyorsanız banlayın ama şunu unutmayınki tamamen haksızlığa uğramış durumdayim moderatör arkadaşların dikkatine:Lütfen bana bu numaradan ulaşşınlar 0531 083 35 85 yağrın Fatih beyide arayip ne istediğini soracağım? hala? Forumu takip etmek zorundayim ithalatları kaçırmak istemediğimden dolayı bu forumdayım... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Eray her ikiside güzel tür. Benim fikrim, balıkları nitekim canlı canlı görme şansın var. Böyle bir şansın varken git derim balıkların hepsini gör, hangisine kanın kaynıyor ise onu al.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|