Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Süper Redlere Rakip...
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Administrator
|
|
7.ayımızı doldurduk hemen hemen renklerimizde koyulaşma ve karın bölgelerimizde ki kırmızılıkları da yoğunlaştırdık iyice...
Video bağlantısı |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata En son PoisoN tarafından, 01.02.2013 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
LİNK DÜZELTME
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Maşallah Aytaç söyliyecek kelime bulamadım valla,harika baktığın beslediğin belli,renkler olay
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Teşekkürler Anıl bakıyorum çocuklara bu ara özel bir program ve emekle yemlere özellikle+egzersiz programıyla
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata En son PoisoN tarafından, 01.02.2013 21:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
yazım hatası
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
HD Formatımız da mevcuttur.
![]() |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Aytaç dostum harbiden harika, çok beğendim.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
aykut_oruc yazdı:
Aytaç dostum harbiden harika, çok beğendim.
Teşekkürler Aykut abi. |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Maşallah abi.Gerçekten süper red gibiler.
![]() |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Gece_Şahini yazdı:
![]() Güzel yan sanayi olmuş dimi... ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Gece_Şahini yazdı:
![]() Güzel yan sanayi olmuş dimi... ![]() Abi açıkcası sizlerden böyle videolar görmek daha çok mutlu ediyor beni.Hani derlerya 'abi adamlar neler yapıyor ' diye bizler neden yapmayalımki bizim elimizde olan bir sey yani ![]() |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 24.12.2012 16:03 İleti: 123 Yaş: 36 Konum: van erciş |
|
|
Maşallah inşallah benim natlar gelince bende böyle bakabilirim.
![]() |
|
|
Hayrullah sizcan Van Erciş 100x40x50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
Maşallah ortam on numara,nattlar on numara,renkler on numara,bitkiler on numara tebrik ediyorum kardeşim gözüm gönlüm şenlendi tekrar,tekrar seyrettim helal olsun çok sağlıklılar harika
|
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Gece_Şahini yazdı:
aytacdemirkol yazdı:
Gece_Şahini yazdı:
![]() Güzel yan sanayi olmuş dimi... ![]() Abi açıkcası sizlerden böyle videolar görmek daha çok mutlu ediyor beni.Hani derlerya 'abi adamlar neler yapıyor ' diye bizler neden yapmayalımki bizim elimizde olan bir sey yani ![]() Bakarsan bağ bakmaz isen dağ olur demişler isteyince oluyor Eyüp |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata En son PoisoN tarafından, 01.02.2013 22:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
YAZIM HATASI
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
onestoo yazdı:
Maşallah inşallah benim natlar gelince bende böyle bakabilirim.
![]() Hayrullah yeni gelen partine çok iyi bak bence şimdiden suyunu ortamını hazırla tekrar elemeler oluyor diye başlık açmaman dileği ile... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
plant yazdı:
Maşallah ortam on numara,nattlar on numara,renkler on numara,bitkiler on numara tebrik ediyorum kardeşim gözüm gönlüm şenlendi tekrar,tekrar seyrettim helal olsun çok sağlıklılar harika
Teşekkür ediyorum Levent abi arka fon taş döşemesindeki yosunları biraz daha büyütüp daha değişik marjinal bir şeyler yapıcam tekrar tekrar izletirim umarım... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Aytaç mükemmel görünüyorlar kardeşim. Formları olsun, tank ortamı olsun süper
![]() |
|
|