Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 2 sayfadan 2. sayfa [ 22 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2
Yazar Mesaj

Çevrimdışı Serkan AKKAŞ

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

İletiTarih: 25.06.2011 09:49   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Bu balığı besleyeceksen en önemli şey sabırdır. Biz etrafımıza piranha besliyoruz diyoruz. Onlarda hemen elimi soksam yerler mi diye soruyolar. Bu sorunun cevabı bizim beslediğimiz balıklar için hayır. Fakat ufaklıktan beri elden yemlenmeye alıştırılmış ne bileyim günde belki 2 saatini bu balıkların başında onlarla ilgilenerek geçiren bir kişinini 1-2 sene sonunda ulaşağı mertebedir bu diye düşünüyorum. Yeri geliyo biz haftalık dip çekimlerini aksatıyoruz. Onun için en önemli faktör sabırdır. Yoksa 3 gün sonra alım satım ilanlarında yerini alır balıkların :onay:
0 532 574 36 60 - ANKARA
12 Adet Damızlık Nattereri
3 Adet F0 Nattereri
Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. :)
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı grafikan

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 06.07.2011 08:37   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

:jackson: :dans: :dans:

arkadaslar oncelikle herkese günaydın...

bu gun cok hos bi şey oldu ve mutluluğumu sizlerle paylasmak istedim.
şimdiye kadar benim keratalar hep kuru yem yediler ne attımsa veya yem olarak ne verdimse tepkisizdiler ki bu tepkisizlik dün gece bittti :muz:

onceden karides alıp misina yardımı ile akvaryumun içine atmıstım ama yüzüne bile bakmamışlardı bende gittim yawru canlı karides aldım ve akvaryumun içine bıraktım once tırtılar kacıstılar sabah baktıgımda hiç biri kalmamıstı :twisted:

sabah menusu olarak da bi parca dana yüregi uzattım 10 dk içinde yarısını yediler ( izlemesi inanılmaz zevkliydi) kalan yarısını akvaryumdan cıkarttım ve evden mutlu bi şekilde ayrıldım
Selçuk Aslan- İZMİR

Çevrimdışı Serkan AKKAŞ

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

İletiTarih: 06.07.2011 08:43   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

Sevindim senin adına :onay:
0 532 574 36 60 - ANKARA
12 Adet Damızlık Nattereri
3 Adet F0 Nattereri
Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. :)

Çevrimdışı Mr. Nobody

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 06.07.2011 12:07   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

Sevindirici bir gelişme :onay:
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu

Çevrimdışı seliö

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 15.07.2011 17:00   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

arkadaşlar öncelikle mrb bende yeni bir piranha cı ve sitenin yeni kullanıcısıyım bi yardım eli de bana uzatırsanız çok mutlu olacağım:)bende 5 adet amozon piranha sı var 1.5 ay filan oldu alalı.10-5 cm boylarında aldığım günden beri çok korkak lar yem atmak için bile olsa yanına yaklaştığım zaman bile korkudan kafasını camlara vuruyorlar nasıl alıştıracaz bilemedim,bu arada 2 adet astronot var akvaryumda
selim çizmecioğlu
100*60*50

Çevrimdışı Mr. Nobody

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 15.07.2011 17:58   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

seliö yazdı:
arkadaşlar öncelikle mrb bende yeni bir piranha cı ve sitenin yeni kullanıcısıyım bi yardım eli de bana uzatırsanız çok mutlu olacağım:)bende 5 adet amozon piranha sı var 1.5 ay filan oldu alalı.10-5 cm boylarında aldığım günden beri çok korkak lar yem atmak için bile olsa yanına yaklaştığım zaman bile korkudan kafasını camlara vuruyorlar nasıl alıştıracaz bilemedim,bu arada 2 adet astronot var akvaryumda

Öncelikle aramıza hoş geldiniz :chinese: Yeni piranhacılar bölümünde bir konu açıp, tankınız ve balıklarınızla ilgili bilgiler verirseniz, bir de mümkünse balıklarınızın ve tankınızın fotolarını eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu

Çevrimdışı JOKER3458.

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 15.07.2011 20:08   İleti başlığı: Re: Şu Acemiye Bir Yardım Eli Uzatır mısınız?   

aynı sorun bende vardı arakdaşlar saolsun yeterince bilgi verdiler sorun düzeldi. benim tavsiyem.yem verdikten sonra ortamdan git. ısık kapalı olsun. tabi sık sık değil günde belirli saatlerde aç kapar. bide sabır :onay: :onay: :hg:
Tolga Bozkaya
Hobiye uzun bi üni. arası. :(
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 2 sayfadan 2. sayfa [ 22 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz