Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Balıklar Çok Korkak..
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 06.04.2012 09:58 İleti: 62 Yaş: 38 Konum: İst/Avcılar |
|
|
İyi günler arkadaşlar iki haftadır beslediğim balıklarım son haftaya göre daha asabi ve korkaklar sorunu ne olabilir ışıktan çok korkuyolar, ışığı açınca köşelere kaçıyolar, bazıları köşedeki kumları kazıyo sanki altına girmek istercesine. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
Halil SÖYLEMEZ /26/İstanbul-Avcılar (Mağaza Müdürü) (Puma & Converse & Harley Davidson & Cat & Lotto ) Beşiktaş bir gerillanın hayata itirazıdır. Susarsa çatışma, konuşursa savaş, yazarsa destan, severse DEVRİM olur... 110*50*60 ............. bosta ..... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
benim balıklarımda da o sorun vardı. zamanla ısıga alısacaklardır.sanırım senın balıkların daha yavrular. eger bıtkılı bır akvaryumun yoksa loş ısık kullanmanı tavsıye ederım. hem sitres yapmazlar hemde ortam daha güsel fikrimce...
|
|
|
oğuz KASAPOĞLU iSTANBUL/b.evler 120*70*50 X 7 P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 31.12.2011 02:38 İleti: 75 Yaş: 40 Konum: istanbul |
|
|
hsoylemez yazdı:
İyi günler arkadaşlar iki haftadır beslediğim balıklarım son haftaya göre daha asabi ve korkaklar sorunu ne olabilir ışıktan çok korkuyolar, ışığı açınca köşelere kaçıyolar, bazıları köşedeki kumları kazıyo sanki altına girmek istercesine. yardımcı olursanız sevinirim.
fotoğraf eklersen daha yararlı bilgiler verebiliriz... |
|
|
Nazif GUVEN/İstanbul 120x40x60 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
fotoraf ve imza kısmına ad soyad tank ölçüleriniz ve kaç adet natt besledıgınızı yararsanız daha iyi yardımcı olabılırız.
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 06.04.2012 09:58 İleti: 62 Yaş: 38 Konum: İst/Avcılar |
|
|
tmm tşkler akşam fotoları çekip atıcam ilgiden dolayı tşk ederim.
|
|
|
Halil SÖYLEMEZ /26/İstanbul-Avcılar (Mağaza Müdürü) (Puma & Converse & Harley Davidson & Cat & Lotto ) Beşiktaş bir gerillanın hayata itirazıdır. Susarsa çatışma, konuşursa savaş, yazarsa destan, severse DEVRİM olur... 110*50*60 ............. bosta ..... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
Halil kardeşim resim eklersen daha çok yardımcı oluruz ama 2 hafta demişsin henüz agresiflik veya ışığa alışmaları için çok erken..Piranha birazda sabır işidir..Her yemlemeni aynı saatlerde ve tankın aynı yerinden beslemeye dikkat et..Işıklarınıda gece hiç kapatma mümkünse alışmalarına kolaylık sağlamış olursun..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
ilk önce
foto eklersen arkadaslarin dedigi gibi daha iyi yardimci olabiliriz |
|
|
Orkan Korkmaz bitane tüccar dükkani bitanede bar/discothek Almanya Frankfurt Am Main 1,50 x 50 x 60 cm 6* 13-15cm natteri + 7* 13-15 cm cariba 100x40x35 cm15-16 cm manueli + 17-18 cm rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Alışırlar zamanla daha çok vakit geçirmeye bak benimkilerde öyleydi alıştlar zamnla sanada alışırlar
|
|
|
Ertuğrul DAĞLI 80X40X50 serrasalmus spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 06.03.2008 23:04 İleti: 70 Yaş: 42 Konum: ist/kasımpaşa |
|
|
hsoylemez yazdı:
S.a bendede utku abiden aldıgın 19 adet 6 aylık civarlarında natlar vardı korkudan akvaryumun en kosesıne toplanıp duruyolardı bigun kepceyle bi daldım akvaryuma 2 gun ac bıraktım ısıkta 24 saat acık kaldı ondn sonra kendılerıne geldıler şimdi dip çekiyorum işim bittikten 30 saniye sonra gene kaldıkları yerden devam ediyolar yüzmeye vs. bu benim yaklasımım tabi balıklara halada arada bir taciz ediyorum onları |
|
|
KAAN ATEŞ KASIMPAŞA/İSTANBUL Sirkeci Dogubank İş Hanı YAŞ:28 120x60x50 tank 19 adet nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz