Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Aranıza Yeni Katıldım
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
hadi beee ne hayallerle almıştım
|
|
|
OnuR AlP Yaş = 1& ANKARA // Ayvalı 120*50*60h yeni bir yol. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 48 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Evet Onuralp bunlar maalesef pacu. Nat değiller. Bunları da besleyebilirsin ama gerçek piranha beslemek istiyosan nattereri almalısın. Forumda satan arkadaşlarımız var . Yine incelemeni tavsiye ederim. Bunları muhtemelen aldığın adam geri almayacaktır. Malzeme ile değiştirmeni öneririm. Bu forumdaki çoğu kişinin başına gelmiş bir olaydır canını sıkmana gerek yok
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hayırlısı bakalım ama o adamı bulurum ben yeri belli yurdu belli ben isimlerini bilmiyordum ama özelliklerini biliyordum özelliklede dedim 2 cins varmıs biri saldırgan etçil biri pasif die pasifse almıycam dedim yok yok bunlar etçil en saldırgan dedi aldık .s peki yavru fiatları hakkında bi bilginiz varmı en en ufağı deilde benim şimdiki balıkların boyutundakiler fikriniz var mı ?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Serkan abi senin forumdakilerle tanışıklığın baya bi var konuşmalardan öyle anladım bi yardımcı olabilirsen nat fiat almak istyorum ve mümkünse satan kişi Ankara'dan olursa süper olur yavru olarak almak istyorum fiatları ve satan kişileri pek bulamadım bi fikrin varsa ve oratalama bi fiat biliyorsanız yarımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 80 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Şu anda Ank
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Öncelikle teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.Ama benim fiyat ta öğrenmem lazım ve ben daha yeni olduğum için tam olarak kim satıyor ne zaman online oluyor bilemiyorum eğer siz oratalama fiatlarını biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.Bide ufak bi sorum olucak akvaryum yaptırmayı düşünüyorum uzunluk 100cm genişlik 50cm yükseklik 100cm pirana için uygunmudur nat lar için.Şimdiden teşekkür ediyorum abicim.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 48 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
onuralp yazdı:
Öncelikle teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.Ama benim fiyat ta öğrenmem lazım ve ben daha yeni olduğum için tam olarak kim satıyor ne zaman online oluyor bilemiyorum eğer siz oratalama fiatlarını biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.Bide ufak bi sorum olucak akvaryum yaptırmayı düşünüyorum uzunluk 100cm genişlik 50cm yükseklik 100cm pirana için uygunmudur nat lar için.Şimdiden teşekkür ediyorum abicim.
Onuralp satış bilgilerini ÖM den attım Diğer taraftan da eğer akvaryum yaptıracaksan benim nacizane önerim boy 100-150 cm eni 50 cm yüksekliği de 60 cm olmasında fayda var. Eni de 60 olabilir. Fakat yükseklik 60 cm nin üzerinde olursa camları temizlemen sıkıntı yaratır. |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.02.2011 19:31 İleti: 252 Yaş: 38 Konum: ankara |
|
|
Onur öncelikle aramıza hoşgeldin. Biran önce yavru natt larına kavuşmanı dilerim
|
|
|
özcan yepyeni Ankara/Çayyolu 130x50xh60 10 x Nattereri (10-13cm) Forza Kartal, Forza Piranha |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Tamam Serkan abi dediklerini dikkate alcam teşekkür ederim.Ozcan abi teşşekkür ederim hoşbulduk inşallah kavuşcam şu yerleştirme işlerim belli olsun bi eğer yerleştirilemessem büyük nat operasyonu başlatıcam
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Onur aramıza hoşgeldin
![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 19.04.2011 15:23 İleti: 1146 Yaş: 41 Konum: BURSA |
|
|
Onur aramıza hoşgeldin.Canını sıkmana gerek yok forumda bir çok arkadaşımızın başına gelmiş bir olay bu. Sen Pacuları geri verip yerine Nattereri tankı için gerekli birkaç malzemeyle değiştirebilirsen iyi olur balıkları almadan önce tankını ayarlamanı tavsiye ederim.
|
|
![]() ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Onur aramıza hoşgeldin
![]() shooter yazdı:
Onur aramıza hoşgeldin.Canını sıkmana gerek yok forumda bir çok arkadaşımızın başına gelmiş bir olay bu. Sen Pacuları geri verip yerine Nattereri tankı için gerekli birkaç malzemeyle değiştirebilirsen iyi olur balıkları almadan önce tankını ayarlamanı tavsiye ederim.
Hoş bulduk Okan abi , Zafer abi aranızda olduğum için çok mutluyum ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim öncelikle inşallah nattererilerimlede aranızda olucam. Şu sıralar akvaryum ayarlamaya çalışıyorum 500lt civarında bir yerde buldum özel üretim yapıyolarmış ancak İstanbul dışına nakliyeleri yokmuş kargo firmaları ile gönderiminde ise akvaryumun fiyatını aşan rakamlara ulaşabiliyormuş bunun yanında kırılırsa her hangi bi güvence vermiyolarmış kargo firmaları.Oysaki 90tl den yaptırcaktım oraya uzunluk=100cm genişlik=50cm yükseklik=100cm 500lt su alabiliyor bedava fiyata yapıyorlar nerdeyse 90tl sadece garantili ayrıca ama malesef alamıyoruz sağlık olsun araştırmaya son hız devam ediyorum tankımı eksiksiz bir şekile getirip sizlere paylaşarak yorumlarınızı abi tavsiyelerinizi alarak kusursuz bi tank yapcağıma inanıyorum çok gevezelik ettim galba hepinize iyi günler |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
onuralp yazdı:
Hoş bulduk Okan abi , Zafer abi aranızda olduğum için çok mutluyum ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim öncelikle inşallah nattererilerimlede aranızda olucam.
Şu sıralar akvaryum ayarlamaya çalışıyorum 500lt civarında bir yerde buldum özel üretim yapıyolarmış ancak İstanbul dışına nakliyeleri yokmuş kargo firmaları ile gönderiminde ise akvaryumun fiyatını aşan rakamlara ulaşabiliyormuş bunun yanında kırılırsa her hangi bi güvence vermiyolarmış kargo firmaları.Oysaki 90tl den yaptırcaktım oraya uzunluk=100cm genişlik=50cm yükseklik=100cm 500lt su alabiliyor bedava fiyata yapıyorlar nerdeyse 90tl sadece garantili ayrıca ama malesef alamıyoruz sağlık olsun araştırmaya son hız devam ediyorum tankımı eksiksiz bir şekile getirip sizlere paylaşarak yorumlarınızı abi tavsiyelerinizi alarak kusursuz bi tank yapcağıma inanıyorum çok gevezelik ettim galba hepinize iyi günler Onur, söylediğin ölçüler, piranha tankları için pek uygun değil. Daha çok uzunluk ve genişliği fazla olan tankları tercih edersen iyi olur.Bu arada hangi şehirdesin?.İmzana şehirbilgisi de ekleyebilirsin. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hemen ekledim Okan abi.100cm uzunluk yetmez mi bide 50cm genişlik 15 adet için filan
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
onuralp yazdı:
Hemen ekledim Okan abi.100cm uzunluk yetmez mi bide 50cm genişlik 15 adet için filan
Bence 15 adet için(yavruların hepsinin büyüdüğünü varsayarsak) 1 metre yeterli olmaz. en azından 120*50*50 olabilir.Yüksekliği fazla tutmazsan iyi olur, yükseklik arttıkça hem cam kalınlığını arttırman gerekir(bu da maliyeti arttırır) hem de tabana müdahale etmen zorlaşır. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Diğer taraftan da eğer akvaryum yaptıracaksan benim nacizane önerim boy 100-150 cm eni 50 cm yüksekliği de 60 cm olmasında fayda var. Eni de 60 olabilir. Fakat yükseklik 60 cm nin üzerinde olursa camları temizlemen sıkıntı yaratır.