Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Süper Redlere Rakip...
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Administrator
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Aytaç mükemmel görünüyorlar kardeşim. Formları olsun, tank ortamı olsun süper
![]() Teşekkür ediyorum Mehmet abi emeğin karşılığını alınca insan devam ediyor zaten... |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Abi diyecek bir şey bulamıyorum maşallah gerçekten sen bu işi biliyorsun ben ilk defa böyle nat gördüm
![]() |
|
|
Burak Bircan-Ankara Serrasalmus İrritans Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Aytaç;
Süperler eline emeğine sağlık. ![]() |
|
|
Ufuk OCAK İstanbul / Ataşehir Sağlık Sektörün'de Anlaşmalı Kurumlar Grup M.D 90*50*40 Serrasalmus Rhombeus Gold Diamond Cahillerle savaşmayın. Ben asla kazanamadım! Bazıları asla evcilleşmez.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
burakb90 yazdı:
Abi diyecek bir şey bulamıyorum maşallah gerçekten sen bu işi biliyorsun ben ilk defa böyle nat gördüm
![]() Eyvallah burak teşekkür ediyorum bende beğendim vallaha |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
AppediX yazdı:
Aytaç;
Süperler eline emeğine sağlık. ![]() Teşekkürler ufuk abi |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Aytaç abi yeni gördüm gerçekten çok güzel bir tank hele arka fonun aynısında alsam acaba konyada varmı nereden aldın internetten aldıysan hangi site söylermisin timsah kafasıda güzel olmuş,balıkların renkleride çok güzel gerçekten
. |
|
|
İSMAİL YAŞAR-Konya KTO Karatay Unıversıty Mecatronik Engineer |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
İsmail Yaşar yazdı:
Aytaç abi yeni gördüm gerçekten çok güzel bir tank hele arka fonun aynısında alsam acaba konyada varmı nereden aldın internetten aldıysan hangi site söylermisin timsah kafasıda güzel olmuş,balıkların renkleride çok güzel gerçekten
.Teşekkürler ismail Arka fon taş döşeme zaten tank yapılırken yaptırdım sonradan yapılır ama biraz zahmetli olur... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
plant yazdı:
Maşallah ortam on numara,nattlar on numara,renkler on numara,bitkiler on numara tebrik ediyorum kardeşim gözüm gönlüm şenlendi tekrar,tekrar seyrettim helal olsun çok sağlıklılar harika
Aytaç gerçekten ortam ve balıklar süper. ![]() |
|
|
İbrahim Hakkı Bilgin - İstanbul AB rh + 120x60x60 - 18x 13-14 cm Natteri.. 100x50x40 - Bitki & Karides |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Teşekkürler ibrahim
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Aytaç abi sahiden çok güzel fakat timsah kafatasınıda çok beğendim nerden aldığını sorsam acaba ?
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Abi,balıkların ve akvaryum çok harikaa.Maşallahh tü tü tü
|
|
|
Mert Bacak Yeşilyurt/İZMİR 07.07.1992 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Aytaç çok güzel tank yapmışsın birader. Örnek bir tank diyebilirim
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 11.11.2011 05:51 İleti: 324 Yaş: 52 Konum: Bornova \ İZMİR |
|
|
Emeğine sağlık.Fazla söze gerek yok,herşey ortada zaten.
![]() |
|
|
Hakan Erdem Bornova \ İZMİR |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Ayberk Cem yazdı:
Aytaç abi sahiden çok güzel fakat timsah kafatasınıda çok beğendim nerden aldığını sorsam acaba ?
Teşekkürler Ayberk timsah kafa tasını musa akvaryum dan almıştım insan,timsah,fil,gergedan vs mevcut çeşitleri var... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
jetblacklife yazdı:
Abi,balıkların ve akvaryum çok harikaa.Maşallahh tü tü tü
Teşekkürler Mertcim |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz