Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Sürüden Ayrı Takılma
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
|
|
Nattlerimi yeni tanklarına aldım.Tek gözü kör olan nattim hariç 8 i birlikte yüzüyolar.Yanlız kör olan onlarla birlikte yüzmüor.Tankın köşesinde bekliyo.Arada bir sürüden balıklar gelip ona vuruyolar,onlar vurunca sürüye katılıyo fakat uzun sürmüyo.Sebebi ne olabilir ?
Not:Kör olan natt im diğerlerine göre çok siyah. |
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Yakın zamanda eleyebilirler. Genellikle sürüde ayrı takılan ve baskıya maruz kalan bireyler, hele de kalıcı veya ağır sakatlık-eksiklikleri varsa elenirler.
|
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Semih natlarda kural bu Canerinde sölediği gibi.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Bende aynen katılıyorum.Eleme kaçınılmazdır.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Sıkı takip etmek lazım. Eğer üzüleceksen ve imkanın varsa ayırabilirsin. Güvenlice dursun tek başına.
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 02.01.2007 01:55 İleti: 436 Yaş: 45 Konum: Kayseri |
|
|
Sürü balıklarında fiziksel eksikliği yada hastalığı olan balık genelde dışlanır ve zaman içinde öldürülür. Ya ayırın yada kaderine terk edin.
|
|
|
Adem EROGLU-Kayseri
20.07.1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Bende bir adet korsan vardı 2 sene sorunsuz yaşadı boyu biraz ufak kaldı diğerlerine göre ama daha garesif oldu.
Kararmanın sebebi sitres eğer bu birkaç ayı atlatırsa kurtulma şansı çoğalır,Balık bir yıldır Tamer abide kendinden 2 kat büyük balıklarla takılıyor.Eski sürümden canlı kalan son balık 3 yaşında şuan gidip almak lazım bir ara. |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 21.06.2008 12:49 İleti: 355 Yaş: 43 Konum: İkitelli/İstanbul |
|
|
Kör ölünce badem gözlü olmayacaksa risk alıp ayırmayabilirsin. Eleyeceklerse de elesinler. Tek başına natt. bişey ifade etmez zaten.
|
|
|
Ahmet Gültekin
1982 130x40x40 BOŞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Sürüden ayrı takılan bir gözü kör olan balığım,iç filtrenin tam altına yerleşti ve kimseyi oraya yaklaştırmıyor.Gelenleri hep kovalıyor.Yem attığımda sürüye katılıp yemini yiyor.Onun dışında cama vurduğumda balıkların hepsi kaçışırken o hiç takmıyo.Kıpırdamıyo bile.Hatta geçen gün acaba bişeymi oldu diye kepçeyle dokundum yavaşça salladım, yine haraket etmedi.Ama şu an sağlıklı gözüküyor.Yanlız çözemedim bu balığın amacını
![]() |
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz