Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Kurtlanma Sorunu Paylaşım
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Foruma başlık açarken kelimelerin ilk harfleri büyük olmalıdır!
Selamlar, başıma ilk defa geldiği için ve daha önce boyle bir konu gormediğim için paylaşmak istedim. durum şudur ki; tankımın ustunun yarısı portatif camla kapalı. balıklarımı 3 haftadır somon ile besliyorum ve bana mı denk geldi somondaki aşırı yağ(mübarek körfez savaşındaki denizin üzerindeki petrol gibi) suyun üzerinde birikme yapıyor. ve hava motorunun kabarcıkları bu yağı olduğu gibi kapaktaki cama sıvamış. e tabi bende daha şimdi farkettim neredeyse tüm akvaryumu kurt sarmış. 2 hafta daha evi kurt saracakmış. benim durumumda ki arkadaşların böyle bir sorunla karşılaşmaması için dikkatinize!! acemilik işte |
|
|
Seckin SEZGİN
İzmir 28 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
Akvaryumunun camına geçmiş olsun |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Geçmiş olsun. Yağlanma sorunu benim tankımda da oluyor. Canlı yem haricinde ölü olarak hangi tür balık eti vermeliyiz?
|
|
| Furkan CESUR. - İSTANBUL - YAŞ:18 furkances@hotmail.com | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
bold yazdı:
Geçmiş olsun. Yağlanma sorunu benim tankımda da oluyor. Canlı yem haricinde ölü olarak hangi tür balık eti vermeliyiz?
Somon çok pisletiyor suyu. O açıdan ben şahsen levrek veriyorum. Gayette hoşlarına gidiyor kerataların. |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Su üstündeki yağı bir pet şişeyle sıyırabilirsiniz görüntü kirliliğinden başka pek bir zararı yok,Soman balığı çok yağlı ve dağılan bir balık,balıklarınıza derisi soyulmuş alabalık verebilirsiniz gerçi alabalıkda yağlıdır ama somon kadar kirletmez.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
alabalık hem ucuz hem yağsız(sıkıntısız) hem severek yedikleri bir et. somon da yaşadığım gibi sıkıntılı bir yem, ama cok cok severek yiyiyorlar somonu.hatta derili kemikli balık olduğu için dişlerini güçlendireceğini düşünüyorum.ki efor sarfediyor serseriler :D
internetten ve forumdan öğrendiğim kadarı ile karides harici deniz ürünü tercih etmemekteyim. artık aklımda bunlar yanında doğal toplaya bilirsem kurbağa, kertenkele, böcek v.s. vermek var deneyip göreceğiz. |
|
|
Seckin SEZGİN
İzmir 28 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
Abi benimkilerde somandan başka bişe yemiyordu 2-3 gün aç bırakdım dana yüreği atdım yemedinler.1-2 öyle açkaldılar.Şimdi atıyom dana yüreğini banamısın demiyorlar girişiyorlar.Ben böyle alıştırdım dana yüreğine sende alıştır.Su kirliliği yapmıyo somonu artıklarını almazsan suda baya bi koku yapıyor sen en iyisi dana yüreği ver.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz