Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Dana Yüreğinden Sonra Ürkeklik
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
|
|
Arkadaşlar biliyorsunuz ki balıklara artık dana yüreği vermeye başladım... ama başladığımdan beri çok ürkekleştiler heryere çarpıyorlar yanından geçemiyorum.. Zamanında elime saldıran sürüm şimdi bu şekilde ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum???????
|
|
|
Kartal Feyyaz Serbest Muhasebe 20 / İzmir.Buca 200*50*70 BOŞ Grammostola Pulchra Brachypelma Vagans Acanthoscurria Geniculata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Dip çekimi yap bence yürek su kalitesini bozduysa bu stres ve ürkeklik yapar.Taze su iyi gelir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
leggera yazdı:
Dip çekimi yap bence yürek su kalitesini bozduysa bu stres ve ürkeklik yapar.Taze su iyi gelir diye düşünüyorum.
Her hafta en az 150 lt dip çekimi yapiyorum daha dün yaptım :S ama bi garip oldu balıklar anlamıyorum.... |
|
|
Kartal Feyyaz Serbest Muhasebe 20 / İzmir.Buca 200*50*70 BOŞ Grammostola Pulchra Brachypelma Vagans Acanthoscurria Geniculata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Kartal bence dana yüreğiyle alakalı değildir ve düzelecektir.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Balıkların ürkekliği yedikleriyle alakalı olamaz,yakında düzelir merak etme.
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 21.04.2010 01:43 İleti: 1175 Yaş: 41 Konum: İzmir / Afyonkarahisar |
|
|
Balıkların ürkek davranması yedikleri ile alakalı değil,çok büyük ihtimalle yakında geçecektir.Fırat'ın dediği gibi suyun kalitesi bozuldu ise ondan çekingenlik vede bunları yapıyor olabilirler.Fakat kısa sürede düzelcekler sen merak etme kazasız bakman dileğimle.
![]() |
|
| Hakan Can 15.01.1985 Afyonkarahisar / izmir | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Yorumların hepsi yerinde. Yedikleri ile strese girmezler Natt'lar işlerine gelmeyen bir şey yedikleri zaman bunu kusarlar. Stresi zaman içerisinde atacaklardır. Panik yok
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 22.12.2010 14:30 İleti: 74 Yaş: 34 Konum: Kırşehir |
|
|
Ben aldigim ilk günden beri dana yüregi veriyorum öyle bisey hic olmadi saglam balıklardır hiç bişe olmaz atarlar hemen stresi ama dana yüregini en fazla 15 dk bekletsen suyun kalitesini bozmaz bide ben akvaryumun yanına oturup saatlerce ders çalışiyorum artık ani tepkileri bile vermiyolar sanki hiç yokmuşum gibi gezmelerine devam ediyorlar sen de günlük böyle bise yapsan mesela yarım saat otursan güdülenırler diye düsünüyorum
|
|
|
Volkan Alkan -Kırşehir-Yaş 19 80x40x40 128 Lt x6 Natteri ))8_9 cm)) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 21.11.2010 20:59 İleti: 659 Yaş: 33 Konum: ISTANBUL |
|
|
bencede yedıklerı yemlerle strese girmezler.ortamdan veya su değerlerinden olmuş olabilir.bencede volkanın dedığı gibi yap bak ben bugunden ıhtıbaren delirtiyorum resmen onları durmadan üstlerine gidiyorum cama vuruyorum akvaryumun onunde dıkılıyom anı hareketler yapıyorum alıştırmaya calışıyorum ve bencede daha bugun başladım ama iyi neticeler alıyorum 1 saatte yakın cama vurdum anı hareketler yaptım sonra yarım saat kendı hallerıne bıraktım sonra tekrar geldım aynı seylerı yapmaya eskısı gıbı okadar sağa sola carpmadıklarını gordum korku var ama okadar asırı degıl yani bence boyle dene sende yani zamanla alışcaklar yanı daha yavru oldukları ıcın alışma süresindeler.
|
|
|
Semih YÜRÜK 135*50*65 Pygocentrus Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz