Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Şarhoşş Gibi Natt
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.11.2010 23:36 İleti: 292 Yaş: 37 Konum: Bursa_heykel |
|
|
Selamun Aleyküm beyler Bu Gece Dip Çekimi yaptım fakat balıklar baya korktu 2 balık heycandan kumla arasında 1 santim bile boşluk olmayan kütügün altına girmeye kalktı fark ettim kütügü kaldırdım dip çekme işlemi bittikten sonra 2 balıktan biri şarhoş gibi gezinio sadece camların dibinde yüzüo sürüye katılmıo ? beynimi zedelendi hayvancazın
|
|
| Yaş Kesenin Baş Kesenin Sonu Olmaz ... Kasap_Erol | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 17.01.2011 01:53 İleti: 694 Yaş: 33 Konum: İstanbul / Üsküdar |
|
|
Kasap_Erol yazdı:
Selamun Aleyküm beyler Bu Gece Dip Çekimi yaptım fakat balıklar baya korktu 2 balık heycandan kumla arasında 1 santim bile boşluk olmayan kütügün altına girmeye kalktı fark ettim kütügü kaldırdım dip çekme işlemi bittikten sonra 2 balıktan biri şarhoş gibi gezinio sadece camların dibinde yüzüo sürüye katılmıo ? beynimi zedelendi hayvancazın
Stresten kaynaklıdır büyük ihtimalle, yoksa kolay kolay natt lara bişey olmuyor Tavsiyem akvaryumda ki dekorları bir süre kaldırmana yönelik akvaryuma iyice alışıp biraz palazlandıktan sonra koyarsan daha iyi olur. Tanka çabuk alışırlar korktuklarında saklanacak alan bulamadıkları için. |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Stres kaynaklı zamanla düzelip sürüye katılacaktır.
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 22.12.2010 14:30 İleti: 74 Yaş: 34 Konum: Kırşehir |
|
|
Sadece stresten kaynaklanıyor... Bildigime göre balıkların yeni,bence kütügün altında saklanmaları icin yer olması gerekiyor ortama alıstıktan sonra da kaldırabilirsiniz
|
|
|
Volkan Alkan -Kırşehir-Yaş 19 80x40x40 128 Lt x6 Natteri ))8_9 cm)) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Daha dün başıma geldi. Ben de dip çekimi yaptım biraz fazla hırpaladık tankı herhalde.
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Saolun arkadaşlar Ya abi çok korkuolar boylar 4 cm 5 cm karışık dikkat te ediom 2 si kutugun altına bi daldı boşluk da yok dedim garanti kuyrugu titretti
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Sabret Erol zamanla alışacaklar kendilerine de güven gelecektir.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Saolasın abi
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Şuan bende de aynı sorun mevcut ama saklanıcak yer olmadıklarında daha iyi yüzüyolar kütükleri koydum onlara saklanma ihtiyacı duydular çok bende çıkarttım ve şimdi gayet iyi yüzüyorlar
|
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz