Sistem saati: 26.04.2026 15:14
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yamulan Çene
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.11.2010 23:36 İleti: 292 Yaş: 37 Konum: Bursa_heykel |
|
|
Selamun Aleyküm Arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü dip çekimi yaptım 1 2 gün sonra balıkların 1 tanesinin Alt çenesinin üst çenesiyle aynı hizaya geldiğini gördüm ve yakından baktım alt çene saga kaymış olarak gözüküyor
![]() |
|
| Yaş Kesenin Baş Kesenin Sonu Olmaz ... Kasap_Erol | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Erol kardeş nasıl oldugunu bilemiyorum ama benimde oyle bir balıgım var aldıgımda oyleydi alt çenesi içeri göçük ve yamuk yani seninkinden çok daha fazla hasar var ve duzelmedi
Hatta dogru duzgun yem yiyemedigi için digerlerinden 2 hatta 3 kat kucuk kaldı malesef Belki seninki farklı bir durumdur duzelir ama bana sorarsan pek bi duzelme olmaz. Ama duzgun şekilde yem yiyebiliyorsa pekte bi sorun olmaz |
|
|
Berkay Şehler 19 İstanbul 100*60*50h 13x P. Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
hacı sanırım saglam bir sekıdle kafayı vurdu kafada şiş bakacaz saoslın
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 18.09.2009 08:32 İleti: 719 Yaş: 33 Konum: İstanbul |
|
|
Benim sürümde de bir balıkta öle bir durum var yavru halindeyken bu camdaki küçük şeyleri yemeğe çalıştıklarından öle bir gelişim bozukluğu oldu sanırım.Ama boy açısından diğerleriyle ayı durumda aç kaldımı tutamıyor kimse ne kadar ağzı yamuk olsada
|
|
|
Ali Burak Süren İstanbul/4.levent 200x60x70(h) Boş.. 40x40x40 Bitkili halfmonn beta 50xx25x30 Boş.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
önemli deil demekki
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Bendede vardi oyle bi balik dogustan oyleydi ama gayette agresifti.Bu tur baliklar genelde en agresifi oluyor hasta yada ozurlu oldugunda kendini ispatlamak icin ve bende sorun yok bakin gibisinden agresif davranislari gorebiliyoruz.Daha cok surude kalmak icin yapiyorlar bunu digerleri farkederse sonu olum oda bunun farkinda :D
Birde genelde surude en kucuk olan en agresifi oluyor yeme ilk dalan herseye ilk tepki veren falan filan :D |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz