Sistem saati: 23.12.2025 23:45
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranha Üreme
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
arkadaslar piranhaların çifleşmelerinii ne gibi tepkilerle anlayabiliriz? benim nattererilerim bir yaşındalar. üremeleri için yeterli bi zaman mı? ne yapmam gerekiyor? adet sayısı: 9
|
|
|
oğuz KASAPOĞLU iSTANBUL/b.evler 120*70*50 X 7 P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 48 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Valla Oğuz kardeş yanlış anlama ama üremelerini gözlemlemem için üreticiler bugüne kadar neler yapmışlar hepsini bir iki kez okuman gerekiyor.
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
serkan akkaş yazdı:
Valla Oğuz kardeş yanlış anlama ama üremelerini gözlemlemem için üreticiler bugüne kadar neler yapmışlar hepsini bir iki kez okuman gerekiyor.
vayy üretttide balıkları yol gösteriyooo ![]() |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
subarusti yazdı:
serkan akkaş yazdı:
vayy üretttide balıkları yol gösteriyooo ![]() ![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
serkan sen bu işte ustasın..ne gibi tepki veriyorlar. bunları sezdıgımızde akvaryumdan ayırmak mı gerekıo.. vs. neler uygulamak lazım azda olsa paylaşmanı isterim.
|
|
|
oğuz KASAPOĞLU iSTANBUL/b.evler 120*70*50 X 7 P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
ouzz_1905 yazdı:
serkan sen bu işte ustasın..ne gibi tepki veriyorlar. bunları sezdıgımızde akvaryumdan ayırmak mı gerekıo.. vs. neler uygulamak lazım azda olsa paylaşmanı isterim.
Est. kardeşim derhal..... Öncelikle balıkların uygun erişkinlikte olmaları gerekli. Bu da 1 ila 3 yaş arası balıklar uygun olabilir. Benim akvaryumumdan bahsedeyim biraz istersen. Boyu 2 metre . Bu kadar büyük olmasa da kendilerini rahat hissedecek büyüklükte olması gerekir. Akvaryumunda 17 tane balık var çiftleşemeye başladığı zaman ben müdahale etmem onlar çiftleşir ve ertesi gün yumurtalarını alırım. Çiftleşmeye başlamadan önce balıklarda normalden fazla kararma görülür ve kararan balıklar kuma üflemeye başlarlar. Bilki bu anda balıkların çiftleşme zamanı gelmiştir. Başka merak ettiklerin varsa da soru cevap şeklinde olabilir. Bunlar benim gözlemlerim. Onun için söyledim tamamını okumalaısın diye. Çünkü kimi de balıklarını ayırır o şekilde yavru alır. Kimisi yumurtaların yavruya dönüşmesini bekler öyle alır tanktan. Kimisi de direk anaçları ayırır yumurtalar tankda kalır. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz