Sistem saati: 17.04.2026 12:38
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Bişir Ve Natteri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Merhaba, aranıza yeni katıldım uzun süren cichled serüveninden sonra predator türlere merak saldım ilk olarak aligator Gar, Senegal bişiri ve bıcak balığı olarak karma düzen kurdum. Fakat gündüzleri çıkmaya tenezzül bile etmeyen bıcak balığım 1 hafta içinde 2 garıda öldürdü. Bıcak balığını aldığım yere geri verip 4 tane natteri -3 cm boylarında - aldım ve sayıyıda yükselticem . Akvaryumda dekor olarak şuan sadece mango kökü var ve yaklaşık 100 litre ( 1,2 ay içerisinde akvaryumu büyütücem ). Şuan balıklarım çok sağlıklı hiçbir sorunda yok akvaryumda rahatlıkla geziyorlar, hatta ele bile saldıracaklar neredeyse.
Asıl sorunuma gelirsek bişir sağlam bir balık gerçekten ama natteriler biraz tacizde bulundular |
|
|
Gökhan Batmaz İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Gkhnbtmz yazdı:
Merhaba, aranıza yeni katıldım uzun süren cichled serüveninden sonra predator türlere merak saldım ilk olarak aligator Gar, Senegal bişiri ve bıcak balığı olarak karma düzen kurdum. Fakat gündüzleri çıkmaya tenezzül bile etmeyen bıcak balığım 1 hafta içinde 2 garıda öldürdü. Bıcak balığını aldığım yere geri verip 4 tane natteri -3 cm boylarında - aldım ve sayıyıda yükselticem . Akvaryumda dekor olarak şuan sadece mango kökü var ve yaklaşık 100 litre ( 1,2 ay içerisinde akvaryumu büyütücem ). Şuan balıklarım çok sağlıklı hiçbir sorunda yok akvaryumda rahatlıkla geziyorlar, hatta ele bile saldıracaklar neredeyse.
Asıl sorunuma gelirsek bişir sağlam bir balık gerçekten ama natteriler biraz tacizde bulundular Senin bişir bir gece ansızın gidebilir :D Bişirin saklana bileceği yerlere natt lar da girebilir ve onu yerler. Bu arada balık sayın ve tank ölçün yetersiz . Natt. ler sürü balıklarıdır ve min. 7 kişilik sürüler olmalıdır buna yeterli bir akvaryum kurman gerekir. |
|
|
ONUR AYAZ istanbul 20 natt. 130*60*60 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bu arada
![]() |
|
|
ONUR AYAZ istanbul 20 natt. 130*60*60 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Bişir natlara pişir olur ileride.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |