Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Ufak bir Detay Yapmaya Çalıştım
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
Kayıtlı Üye Kayıt: 12.02.2015 18:05 İleti: 211 Yaş: 31 Konum: MERSİN / REKLAM AJANSI SAHİBİ / www.tarsusreklamajansi.com |
|
Özgür Anıtoğlu / MERSİN 140 X 65 X 45 PYGOCENTRUS NATTERİ X 9 ANGUİLLİFORMES X 1 |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11854 Yaş: 40 Konum: İstanbul |
|
Bence Güzel olmuş inşallah dezanfektasyon önlemlerini almışşsındır, pamukçuk yapmaması için.
İlerleyen zamanda java moss sardırman güzel olur. |
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10664 Yaş: 73 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
Başlangıç için gayet güzel, 1 seneye kalmaz tank küçük gelmeye başlayacak.
![]() |
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 12082 Yaş: 37 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
Başlangıç için kötü değil, eline sağlık.
![]() |
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 12.02.2015 18:05 İleti: 211 Yaş: 31 Konum: MERSİN / REKLAM AJANSI SAHİBİ / www.tarsusreklamajansi.com |
|
Mr.Piranha yazdı:
Bence Güzel olmuş inşallah dezanfektasyon önlemlerini almışşsındır, pamukçuk yapmaması için.
İlerleyen zamanda java moss sardırman güzel olur. teşekkür ederim abi saol.valla abi dezenfekte olarak sadece salınım yapmaması için dalları sıcak suda kaynattım baska bırsey yapmadım ![]() Java moss ve diğerleri için daha çok yeniyim bilgi toplamaya çalısıyorum.siz abilerimiz yardımcı oldugu surece onunda ustesınden gelırız evelallah... |
|
Özgür Anıtoğlu / MERSİN 140 X 65 X 45 PYGOCENTRUS NATTERİ X 9 ANGUİLLİFORMES X 1 |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
İHTİYAR PİRANHACI yazdı:
Başlangıç için gayet güzel, 1 seneye kalmaz tank küçük gelmeye başlayacak.
![]() Teşk ederim.Valla öyle olacak gibi 20 tane ile başladık ama hata mı yaptık bılmıyorum. aykut_oruc yazdı:
Başlangıç için kötü değil, eline sağlık.
![]() Teşk ederım... |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11854 Yaş: 40 Konum: İstanbul |
|
daywatch yazdı:
Mr.Piranha yazdı:
İlerleyen zamanda java moss sardırman güzel olur. teşekkür ederim abi saol.valla abi dezenfekte olarak sadece salınım yapmaması için dalları sıcak suda kaynattım baska bırsey yapmadım ![]() Java moss ve diğerleri için daha çok yeniyim bilgi toplamaya çalısıyorum.siz abilerimiz yardımcı oldugu surece onunda ustesınden gelırız evelallah... Tanka koyacağın metaryaller için agutanlı sudan geçirmen faydalı olacaktır. |
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6603 Yaş: 34 Konum: İstanbuL |
|
Özgür bence gayet başarılı olmuş.
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
PoisoN yazdı:
Özgür bence gayet başarılı olmuş.
![]() Teşekkür ederim... |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz