Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Forum Nereye Gidiyor
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Merak etme abi, bunu yapacak potansiyelde olanları ayıkladık. Defolup gittiler. Bundan sonra da aynısı yapılacak. Bu ülke uğruna kanını dökenlerin, canını verenlerln, emek harcayanlarındır. Kimsenin tapulu malı değil, hepimizin.
Bundan sonra içerisinde siyaset ya da etnik köken ile ilgili zerre kadar imâ ya da şekil olan mesaj olursa gerekçe ve açıklamaya ihtiyaç duyulmaksızın üyelikler kesin olarak iptal edilecektir. Abi çok haklısınız bu tür yaklaşımlarda bulunanlar sitemizden uzaklaştırılsın. Bence bu konu yu daha fazla uzatmayalım çünkü sitemize yeni gelen misafir arkadaşlar için kötü bir izlenim oluyor "bunlar daha hala bu konuları mı tartışıyorlar , daha hala böyle mevzular kaldı mı gibisinden" demelerini istemiyoruz.Kurallar belli bunlar aslında çok basit fakat bazı kendini bilmezler yüzünden bu hale geliniyor.Hiç bir şekilde hiç bir yer de böyle birşey olamaz kuralların böyle kişilere en katı şekilde uygulanmasını istiyoruz.Bence abi bu saatten sonra belli başlıklar altında ki açılan konularda içinde piranhayla alakası olmayan konular silinsin.Piranhalardan ayrı olarak da belli konular açılsın orda sadece piranhalar dışında konuşulma yapılsın.Diğer tüm konu başlıklarında piranhalarla ilgili hariç herşeyin konuşulması yasaklansın. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
okanyesiloz yazdı:
Arkadaşlar forumda Kürt-Türk, Sağ-Sol, Dinci-dinsiz gibi tartışmalar mı oldu? Son birkaç aydır forumu sıkı bir şekilde takip ediyorum ama bu tür tartışmalara rastlamadım. Sadece canlı yem tartışması altında işin dini boyutu tartışıldı onun haricinde ben ciddiye alınacak bir tartışmaya rastlamadım. Eğer böyle bir tartışma olduysa beni bilgilendirebilir misiniz?
Saygılarımla... Bayram abi özelden gerekli açıklamayı yaptı. Kendisine teşekkür ederim. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Herkese merheba,başlık son zamanlarda benim neden olup yaşadığımız mesajlaşmalar üzerine sanırım.Eyvallah.
-Bir başlık gördüm,içinde 3-4 cümle ile yanlış yapılmış bir fragmandı. Amacım,yanlışları belirtelim yanlış bilinçlenmeyelim doğrultusundaydı. -Hepimiz Türk'üz değilmi? Amacım bayrağımızın anlamını hiç değilse bilelim yanlışlara ışık tutalım,yanlış bilgilenmeyelim doğrultusundaydı. -Forumumuzu seviyoruz değilmi? Yanlış ve tartışılagelen bir konu üzerinde duralımda forumu ilerdeki büyük kınanmadan kurtaralım doğrultusundaydı. Yanlışları düzeltmeye çalışıp yanlış yaptıysam affola,birdaha yanlışları belirtip forumun huzurunu kaçırmam. Herkezin ''kırıcı sözler'' cümlesini gözlemliyorum,kırıcı olmadığımı düşünüyorum ama bukadar kişinin önerisini göz önünde bulundurup kırıcı olduğum için herkesten özür diliyorum. |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Bayram abi sana katılmamak elde değil,bu tür sonuçlar doğurabilecek başlıklarla zamanında ben çok uğraştım tepkide aldım ama o başlığı kaldırmak gelişen olayı tasvip etmemekten değil bu tür kutuplaşmaların olmaması içindi.Burada kimin ne görüşte olduğu bizi hiç ilgilendirmez ayrıca forumu hiç ilgilendirmez.Herkesin görüşü kendi içinde kalmalıdır, görüşünü kendi çevresinde yada kahvede gidip tartışabilir ama bu ortamda olduğu zaman ne kardeşlik kalır nede dostluk bizim işimiz Piranha ve bunu tartışalım.
Bu tür kutuplaşma doğuracak başlıklar herzaman silinmiştir bundan sonrada silinecektir. Bu konuya değindiğin için teşekkürlerimi sunarım. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Eline sağlık Bayram abi çok güzel demişsin bencede diğer konuları konuşmak için dünya kadar forum var burda sadece piranhalarla ilgili konuşulmalı ve bu yönde paylaşımlar yapılmalı.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 30.09.2007 10:18 İleti: 70 Yaş: 47 Konum: Çukurova/ADANA |
|
|
Yıllardır bu forum çok güzel ilerlemekte bu formun dengesini bozacak sözler kullanan lütfen çeksin gitsin atılmayı beklemesin. Din, dil, ırk ile sorunları olanlar gitsin başka sitelerde tartışsın burası piranhaların konu aldığı bir form ve bunu kimsenin bozmaya hakkı yok. AĞZIMIZIN TADINI KAÇIRMAYIN LÜTFEN.
|
|
|
Selçuk KARA Yaş : 32 Arh + Çukurova/ADANA 125x55x65= 30 nat (6 cm) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Selçuk bey,konuya vakıfmısınız bilmiyorum ama son zamanlarda bir tartışma ortamı oluşturdum ve forumun yararına bir tartışmaydı.Sözleriminde sonuna kadar arkasındayım,net ortamı olduğundan yanlış anlaşılagelen cümleler kırıcı olarak algılandı ve ben yinede bu durumdan yakınan abi ve kardeşlerimizden özür diledim.
Yani siteminiz kime sizin? Din, dil, ırk ile sorunları olanlar zaten forumda tutulmuyor.kime istinaden atıfta bulunuyorsunuz? Ne hakla insanları çekip gitmeleri hakkında itamlarda bulunuyorsunuz? Bayram abim senden ricam,başlığının başında sitemde bulunduğun benimle alakası olmayan forum dışı gelişen olayları belirt lütfen.Yoksa millet beni Atatürk düşmanı,ayrımcı gibi görecek. Valla bütün bunlar banamı söyleniyor acab diyorum kendi kendime,bütün keyfim kaçıyor doğrusu... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 24.09.2009 14:30 İleti: 1756 Yaş: 44 Konum: Sakarya |
|
|
Başlık anlamsız tartışmalara gitmesin lütfen. Bu başlığa mesaj yasacak arkadaşların başlığın tamamını okumadan yazmamasını rica edeceğim.
|
|
| Cem DOĞAÇ / Sakarya | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.03.2010 16:23 İleti: 1032 Yaş: 49 Konum: Samsun |
|
|
Yeni kullanıcıyım ama bence konu acil olarak kaptılmalıdır. Gene farklı yönlere gidecek gibi geliyor. Bu tip yazılar yazılırken savunma yapmak anlamsız bence .Savunma yanında birşeyleri ima edici yazılarda yanlış . Şikayetlerimiz varsa moderatörlere bildiririz gerekli önlemler alınır. Burası da kendi çapında bir yönetici kadrosuna sahip . Hepimiz birbirimizii tanımasakta arkadaşız. Sizleri seviyorum piranhacı kardeşlerim abilerim . Konunun kapatılmasını arz ederim .
|
|
|
Tandoğan AYGÜL Samsun 2 Adet 100x50x50 çift katlı set 26 cm Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Forumun bir yere gittiği yoktur buradadır.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Selçuk abi ile özelden görüştük ve mesajının benimle alakası olmadığını belirtti.
Bu yüzden kusuruma bakmasın ve lütfen bu başlıkta gönderme yapılacağı zaman dolaylı yoldan yapmayalım. Üzerime alıyorum valla,ne başlık açmışsın be Bayram abi |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Vallahi kardeş tekrar kusura bakma lütfen üzerine birşey alma. Artık normal formada birşey yazmaya korkar oldum acaba biri tekrar üzerine bir şeyler alırda olay çıkarmı diye
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Uğur çok alıngansın
Ben yazdıklarımı genele yayarak yazdım. Kimse üzerine alınmasın. Geçmişte yaşanan bazı üzücü gelişmelerin bu günümüzdede tekrarlanmaması için bir hatırlatma ve uyarı yaptım. Bir çok arkadaş hatalarını ya başlık içinde kabul etti yada başlığa yazmadan kabul ederek yada etmeden yazdıklarında daha dikkatli olmaya başladı sanırım. Amaç zaten forum kuralları dışına çıkmamak değilmiydi? Böylelikle yazılı yada yazılı olmayan bazı kuralları hep beraber gözden geçirmiş olduk Bu yüzden hepsine teşekkür ederim. Başlık sonunda yine dostluk kazandı ve forum içinde bu tür ortamlara girmemek için en başta nasıl davranmamız gerektiğine hep beraber karar verdik sanırım. Ayrıca yazılanlar benim kendi şahsi düşüncelerimdir "forum nereye gidiyor" dan kasdımı ana başlık içinde yazmıştım tekrar yazmak istemiyorum bu yüzden başlığın nihayete erdiğini ve artık yorum vs. yazılmaması yada kısaca düşüncenin yazılması ve tartışma yaratacak cümlelerin artık kurulmaması gerektiğini düşünüyorum. |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Abi bu başlık altına yorum yazmak mı?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Selçuk abim,abimsin.Biraz alınganım gerçekten,bu konuda özür.
Bu arada arkadaşlar yemin falan etmedim,Bayram abinin latifesidir Abim gözünü seveyim yapma |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz