Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Nitrat Azaltma Yöntemleri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
bhdr06 yazdı:
PH ı düşürmenin ve akabinde nitratıda düşürmenin en iyi yollarından biriside Dış filitrenize ""Turba-Torf"" koymaktır. Suya çok hafif kahverengi renk versede mükemmel bir PH düşürücü özelligi var..
Torf özellikle Amazon meşeili balıkların bulunduğu tankta kullanılması çok faydalıdır ama nitratı düşürmede bir etkisi yoktur. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
bhdr06 yazdı:
PH ı düşürmenin ve akabinde nitratıda düşürmenin en iyi yollarından biriside Dış filitrenize ""Turba-Torf"" koymaktır. Suya çok hafif kahverengi renk versede mükemmel bir PH düşürücü özelligi var..
Torf özellikle Amazon meşeili balıkların bulunduğu tankta kullanılması çok faydalıdır ama nitratı düşürmede bir etkisi yoktur. Abi ikiside farklı şeyler mi ? ben "TORF" u "Turba" nın fransızcası olarak biliyorum ama !! |
|
|
"Bahadır PEKTAŞ"--ANKARA-- "100*40*55""P.Nattereri x 7 ""
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
bhdr06 yazdı:
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
bhdr06 yazdı:
Torf özellikle Amazon meşeili balıkların bulunduğu tankta kullanılması çok faydalıdır ama nitratı düşürmede bir etkisi yoktur. Abi ikiside farklı şeyler mi ? ben "TORF" u "Turba" nın fransızcası olarak biliyorum ama !! Bahadır ikisi de aynı manada kullanılıyor.Eğer torf kullanacaksan Sera Süper Peat'i tavsiye ederim. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Teşekkür ederim OKAN abi şuanda kullanıyorum zaten tek sıkıntısı suya hafif bir salınım yapıyor o kadar ama balıklar çok mutlular her hallerinden belli..
|
|
|
"Bahadır PEKTAŞ"--ANKARA-- "100*40*55""P.Nattereri x 7 ""
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
bhdr06 yazdı:
Teşekkür ederim OKAN abi şuanda kullanıyorum zaten tek sıkıntısı suya hafif bir salınım yapıyor o kadar ama balıklar çok mutlular her hallerinden belli..
Birşey değil Bahadır, eğer salınım yapmasından kastın suyu sarartmasıysa bu zaten olması gereken birşey. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz