Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Aranıza Yeni Bir İzmirli Geldi!
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Merhaba arkadaşlar. Ben İzmir'den Cihan. Bugün 240 litrelik tankıma 10 adet pygocentrus nattereri aldım (bu forumu balıkları aldıgım arkadaş önerdi).
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Ben yeni başladım bu işe, akvaryumda Atman 200w ısıtıcı, Atman 2 profesyonel 800lt/saat dış filtre, 30 cm hava taşı ve markasını hatırlamadığım kuvvetli bir iç filre, Philips t5 aquarelle var. Sağolsun arkadaş bir hayli su mercimeği verdi, bir de 2 kök mango var. Böyle bir tanka yorumlarınızı bekliyorum. İkincisi balıklar 3 cm felan, ne yerler? Dana kıyma felan atsam sorun olur mu? Ya da canlı yem ne önerirsiniz? Saygılar iyi forumlar. |
|
|
Bilgelik; Her şeyi bilmediğini bilmektir. Cihan DİNÇER
En son Mehmet SOVUK tarafından, 20.11.2013 18:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
İmla hataları ve başlık düzeltilmiştir. Lütfen dikkat edelim!
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. Kıyma kesinlikle vermeyin suyu çabuk bozar. Yağsız dana yüreği, tavuk eti, karides, balık eti gibi ürünler verebilirsiniz. Ben yerinizde olsam iç filtrenin alt, yani sünger kısmını çıkarıp sadece yemleme yaptıktan sonra 3-4 saat çalıştırıp balıklara antrenman yaptırırdım. Hava taşıyla oksijen vermek yerine dış filtrenin su çıkışını yüzeye yakın tutup yüzey dalgalanması ile de oksijen sağlayabilirsiniz. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Moderator
Kayıt: 06.09.2012 16:45 İleti: 1005 Yaş: 30 Konum: İzmir CEYRANCI |
|
|
Hoşgeldiniz,balıklarınız hayırlı olsun
mercimekleri yeterli bulmanıza sevindim.Ben sakatatlara karşıyım.Karides,kalamar,sardalya en son olarakda hindi eti öneririm.Hindi etini ne kadardır kullanıyonuz derseniz toplam 200gr vermemişimdir zor durumlar için bulundurrum sadece Ha bu arada aquarelleyi nereden temin ettiniz okadar aradım bulamadım |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Çok teşekkür ederim.t5 akvaryumla birlikte geldi ama bozyakada bir elektirkçi cama yazmış fiyata 15 yada 25 yazmış tam aklımda degil. Bu su mercimekleri suyun üstünü bir tuhaf yaptı sanki tozlu gibi oldu suyun üstü normal mi ?(sadece ışıkta belli oluyo)
|
|
|
Bilgelik; Her şeyi bilmediğini bilmektir. Cihan DİNÇER
En son PoisoN tarafından, 21.11.2013 11:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Yazım Hatası.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Moderator
Kayıt: 06.09.2012 16:45 İleti: 1005 Yaş: 30 Konum: İzmir CEYRANCI |
|
|
Tozlu gibiden kasıt balıklara yesinler diye yem,et vs. attıysanız ondan kaynaklanıyordur toz değil yağın göstergesidir.Resim eklerseniz konuya açıklık getirebiliriz.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
![]() |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.03.2010 16:23 İleti: 1032 Yaş: 49 Konum: Samsun |
|
|
Hoşgeldiniz . Güle güle besleyin balıkları.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi |
|
|
Tandoğan AYGÜL Samsun 2 Adet 100x50x50 çift katlı set 26 cm Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Aramıza hoş geldiniz.Balıklarınıza yem olarak arkadaşımızın dediği gibi Karides,kalamar,vb gibi su dengesini fazla bozmayacak yağsız besinler verebilirsiniz.Nekadar yem verilmeli sorusunada balıklarınızın, akvaryumda artık et bırakmayacağı kadar verebilirsiniz.Şayet yemedikleri eti akvaryumdan alınız.İyi forumlar dilerim.
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
|
Mustafa GÖKCEK ANKARA 125x50x50 10-15 cm 17 adet Pygocentrus Nattereri 50x30x23 bitkili hazırlanıyor.. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

mercimekleri yeterli bulmanıza sevindim.