Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Gaziantepten Kucak Dolusu Selamlar :)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 11.02.2013 22:32 İleti: 20 Yaş: 29 Konum: Gaziantep |
|
|
Selam,
Adım Barış, G.antepliyim lise ögrencisiyim,tabir yerindeyse pitbull ve akvaryum bagımlısıyısım Uzun zamandır akvaryum olaylarına istem dışı olarak ara vermiştim. Bir ay önce kadar 80.35.60 ölçülerinden masalı bir akvaryum aldım. Dışarıdan dogal kökler filan topladım güzel bir iç filtre aldım 2800litre devirli suyu gerçekten berraklaştırıyor.300 Watt ısıtıcı,ve Yarım kg etçil tetra yem aldım. Böyle olunca bütçem baya baya azaldı. Tek eksigim kum,aslında var fakat renkli fosforlu çakıllardan var ve piranhalara hiç uygun degil en azından ben öyle biliyorum.Kuma vericek nakitim yok şuan ve burada uçuk fiyatlar isteniyor. Elinde silis yada benzeri kumu olan varsa degerlendirebilirim hediye kabul edilir Tekrar aranızda olmak çok güzel bir duygu piranhadan gerçekten vazgeçilmiyor farklı bir tür uyuşturucu Forum kurallarını ihlal ettiysem özür dilerim Saglıklı balıklar iyi günler. |
|
|
80x35x60 Boş Boş Duruyor Şimdilik Barış POLAT,Yaş 18, Gaziantep Şehitkamil. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Barış tekrar hoşgeldin.
|
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Barış aramıza tekrardan hoşgeldin. Tank biraz ufak. Bence o tankda 1 adet serra türü beslersen daha iyi olur.Sürüye uygun bir ölçü değil. Kumu kargo ile göndermek daha pahalıya gelir. Bulabilirsen dere kumu hem ucuz hem de doğal bir görüntü verir. İç filtreden verim alman çok zor, bir adet dış filtre temin edersen çok iyi olur.
Bu arada ben de Kilis' liyim hemşeriyiz yani |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 01.04.2014 18:15 İleti: 116 Yaş: 35 Konum: istanbul |
|
|
Hayırlı olsun Barış hoşgeldin aramıza
|
|
|
Ad-Soyad:Güven Bayraktar Yaş:27 İkamet Ettiği Şehir:İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Barış aramıza tekrardan hoşgeldin. Tank biraz ufak. Bence o tankda 1 adet serra türü beslersen daha iyi olur.Sürüye uygun bir ölçü değil. Kumu kargo ile göndermek daha pahalıya gelir. Bulabilirsen dere kumu hem ucuz hem de doğal bir görüntü verir. İç filtreden verim alman çok zor, bir adet dış filtre temin edersen çok iyi olur.
Bu arada ben de Kilis' liyim hemşeriyiz yani Bak Mehmet abinin hemşerisi çıktı ne güzel bir benim yok heralde. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Hoş geldin Barış tekrar dan.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 13.09.2013 21:40 İleti: 53 Yaş: 37 Konum: isim:Nuri Emre KONYA |
|
|
Hosgeldin Barış.
![]() |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Barış, hoşgeldin.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
PoisoN yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Bu arada ben de Kilis' liyim hemşeriyiz yani Bak Mehmet abinin hemşerisi çıktı ne güzel bir benim yok heralde. Anıl senle de inceden hemşehri sayılırız |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
PoisoN yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Bu arada ben de Kilis' liyim hemşeriyiz yani Bak Mehmet abinin hemşerisi çıktı ne güzel bir benim yok heralde. Anıl senle de inceden hemşehri sayılırız |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Cümleten teşekkürler abilerim
Mehmet abi benim baba tarafıda malatya hekimhanlı Facedende görüşüyoruz seninle hatırlarsan Daha balık almadım zaten ama şu kumu çözmem gerek önce 30 35tl kargoya para verebilirim ama silis bulamadım zaten daha forumdan :D |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
piranha2727 yazdı:
Mehmet abi benim baba tarafıda malatya hekimhanlı Facedende görüşüyoruz seninle hatırlarsan Daha balık almadım zaten ama şu kumu çözmem gerek önce 30 35tl kargoya para verebilirim ama silis bulamadım zaten daha forumdan :D Tabi biliyorum Barış. Benim tankda silis kum var değiştirmeyi düşünüyorum fakat üşeniyorum |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
piranha2727 yazdı:
Mehmet abi benim baba tarafıda malatya hekimhanlı Facedende görüşüyoruz seninle hatırlarsan Daha balık almadım zaten ama şu kumu çözmem gerek önce 30 35tl kargoya para verebilirim ama silis bulamadım zaten daha forumdan :D Tabi biliyorum Barış. Benim tankda silis kum var değiştirmeyi düşünüyorum fakat üşeniyorum Abi zaten senin tanka silis yakışmıyor en iyisi degişiklik yapmak |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Kepçeyle alınacak bir kum değil ki