Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Selamlar
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
isa.eem Kayıtlı Üye Kayıt: 13.02.2015 21:52 İleti: 3 Yaş: 36 Konum: Nevşehir |
|
Öncelikle Merhabalar , aslında forumun yenisi değilim. 8 ay önce iş icabı yurt dışına çıktım. Geldiğimde hesabımın aktivasyonu gitmişti gerçi kullanıcı adımı bile unuttum. Bu arada balıklarımı eve bıraktım geldiğimde maalesef 8 balıktan 4'ünü sağlıklı bir şekilde buldum. Ayrıca 100cm lik yedek akvaryumun içindeydiler. Büyük olanı göndermişler niye bilmiyorum . Kısmetse önümüzdeki ayın 15'ine tekrar 500 litre civarı bir akvaryum daha alacağım. Facebook grubunada üyeyim şimdi kaçırdığım konuları takip edip yetişmeye çalışıyorum. İlk soru : Anıl abi şu senin efsane spilo noldu ismi poison du sanırım. Neyse bir sorunum ustalar, piranha beslemeye yeni başlamadım bu forumdan yardım alarak doğru ortamı yaratmaya çalıştım hep. Şimdi balıklarımı geri aldım 4 taneler + 2 yapmak istiyorum sürü oluşsun diye tam olarak ama uygun boyutta nasıl bulacağım onu bilemiyorum. Bir sorunum daha var, balıkları Adana'dan aldım geldim oradada 100cm' lik akvaryumdaydılar. Orada gayet hareketli olan 4 balık çok hareketsiz ve yem yemiyor canlı cansız farketmeden. Bunu daha öncede yaşadım zamanla geçer dedim 1 hafta oldu değişme yok köşede duruyolar. Akvaryum hacminden desem aynı balıklar aynı akvaryumda Adana'da gayet canlıydılar. Sorun ne çözemedim resim ekleyeceğim balıklarla alakalı bu arada.
Not: Mümkün olduğunca forum kurallarına uyarak yazmaya çalıştım. Bir kusurumuz olduysa abilerimiz söylesin hemen düzeltelim. Akvaryum boyutu küçük inşallah büyüteceğim en kısa zamanda. Tekrar merhabalar ve sağlıklı balıklar. |
|
İsa YALDIZ | |
Sayfa başı | |
PoisoN TPF Özel Üyesi Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 40 Konum: İstanbuL |
|
İsa tekrar hoşgeldin.
Balıklarını üzüldüm kalanlar veya sürüyü çoğaltıp devam edebilirsin. Poison duruyor çok şükür helen bende. |
|
AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
Sayfa başı | |
Serkan AKKAŞ TPF Özel Üyesi Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 47 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
Tekrardan
Balıkların strese girmişlerdir bir süre sonra alışırlar. |
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
Sayfa başı | |
|
Hoşbulduk Balıkların stresi ışıkmış. Işığı kapattığımda nasıl olmuşsa ısıtıcıyı parçalamışlar akşama resmini paylaşırım. Anıl abi o zaman poisona nice yıllar senle
|
|
İsa YALDIZ | |
Sayfa başı | |
PoisoN TPF Özel Üyesi Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 40 Konum: İstanbuL |
|
isa.eem yazdı:
Hoşbulduk Balıkların stresi ışıkmış. Işığı kapattığımda nasıl olmuşsa ısıtıcıyı parçalamışlar akşama resmini paylaşırım. Anıl abi o zaman poisona nice yıllar senle
Saol İsa teşekkürler. |
|
|
Sayfa başı | |
|
Allahtan muhtemel bir elektroliz olayı olmamış Siyah kısma saldırmışlar yem mi sandılar acep
|
|
İsa YALDIZ | |
Sayfa başı | |
Melih PEHLEVAN TPF Özel Üyesi Kayıt: 14.08.2014 12:11 İleti: 332 Yaş: 24 Konum: İstanbul |
|
Geçmiş olsun.Elektrik işi gerçekten çok ciddi,şakaya gelmez.İyi ki erken farketmişsiniz.Bana da önceden olmuştu buna benzer olay.Akvaryuma elimi soktuğumda farketmiştim.Olsun,en azından balıklarınız ölmemiş
|
|
120×65×50 20x Pygocentrus Nattereri - Wild Oscar |
|
Sayfa başı | |
|
Geçmiş olsun.
|
|
|
Sayfa başı | |
GREEDYM3 Kayıtlı Üye Kayıt: 24.04.2008 13:49 İleti: 374 Yaş: 41 Konum: Bostancı İstanbul |
|
Serkan AKÇA 01.10.1983 INSTAGRAM : serkanakca_m3 BMW M3 E92 ♥ |
|
Sayfa başı | |
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz