Tüm zamanlar UTC + 2 saat
PiranHa Alınacak
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Ben 5 Aylık Acemi Bir Piranha Besleyicisiyim Yazdıklarımı Maruz GÖrün...
5 aydır Pacu denılen kımılerı pıranha dıyor beslıyorum aslında ne atsam yıyorlar falan akvaryumda her balık ıle yasıyorlar japon olsun que olsun Pangasus kaplumbaga ıle dahi yaşıyoarlar Ben Piskopat deılım sadece saldırgan hayvan beslemek hosuma gıdıyor fakat o paculardan sonra pıranhalardan sogudum elınde Sıyah satılık etcıl pıranha olanlar bana mesaj gonderebılırler toplu alım yapılcaktır Yalnız Agrasif Olmaları Öngürünür... |
|
| RAbbimin Nefesi Rüzgar Olsun Ben onunla Sonsuza Eserimm... | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
emree_graypill@hotmail.com adresindende ulasabılırsınız... Yavru Piranhalar SAdece ETçil
|
|
| RAbbimin Nefesi Rüzgar Olsun Ben onunla Sonsuza Eserimm... | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Öncelikle hoşgeldin foruma canım kardeşim. Diğer arkadaşlar yazmadan önce forum kuralları okumanı ve kendine bir imza oluşturmanı tavsiye ederim. İkinci olarak da istediğin balıkları farumunalışveriş sitesinden bulabilirsin. Zaten gerekli arkadaşlarda eminim yanıt vereceklerdir birazdan
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 24.03.2009 17:10 İleti: 925 Yaş: 48 Konum: Ankara |
|
|
Kimsin nerdensin insan bi belirtir.Hoop olaya cumburlop
|
|
|
il:Ankara ad:yener alkay yaş:33 Nattereri:Sınırsız Rhombeus :1 Cariba:6 piraya:1 Branditi:1 jasmin_sevgisi@windowslive.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
xxbeylerbeyixx yazdı:
Aramıza hoşgeldin |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Forumdaki yerli üretici arkadaşlarımızdan edinebilirsin.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
xxbeylerbeyixx yazdı:
Bak bi tanesi bu abin meselaa. Ama alırken 10 tane fazla al aralarından ölenler olabilir |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
İlan güncel mi?
|
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz