Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir

Yetkili: Moderatör

Bu konu kilitlenmiştir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.
 1 sayfadan 1. sayfa [ 6 ileti ]

Yazar Mesaj

Çevrimdışı Çağlar GÜNEŞ

Koleksiyoncu

Koleksiyoncu

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 06.07.2015 12:43   İleti başlığı: Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Alınan Canlı : Serrasalmus Rhombeus Araguaia
Boy : 20+
Adet : 1
Teslim : Elden yada Otobüs
İletişim : Ö.M
Yer : Balıkesir / Merkez

25 cm lik araguaia rhomum ihmalim sonucu 30 cmlik katil pirayanın disleri arasında hayata veda etmistir bu yüzden formu düzgün araguaia rhom aramaktayım.
Çağlar GÜNEŞ

Balıkesir / Karesi

Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...!
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı Gürkan KURTAY

Piranhacı

Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 06.07.2015 23:13   İleti başlığı: Re: Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir   

Geçmiş olsun kardeşim. Bana piranha kurutma sözün vardı hatırlatmak istedim. :twisted: :twisted:
Gürkan KURTAY / İzmir-Gaziemir
125*60*60
7 x Pygocentrus Cariba

Çevrimdışı Çağlar GÜNEŞ

Koleksiyoncu

Koleksiyoncu

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 23.07.2015 13:28   İleti başlığı: Re: Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir   

Geç gördüm kardeşim kusura bakma balığın sadece yarısı kalmıştı atıldı malesef :cry: ilan kilitleneblir bu arada
Çağlar GÜNEŞ

Balıkesir / Karesi

Çevrimdışı Çağlar GÜNEŞ

Koleksiyoncu

Koleksiyoncu

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 28.08.2015 22:14   İleti başlığı: Re: Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir   

İlan kilitlenebilir diyeli 1 ayı geçmiş. Gözden kaçmış olabilir elestiri olarak algılamayın ; söyleyeceklerim tamamen forum hareketliliğiyle ilgili .Nacizhane görüşüm moderator değişimi şart foruma ugramayan moderatör arkadaşlar yeni görevlerini hevesle yapacak arkadaslara teslim edeceklerdir die düşünüyorum. İllaki bu arkadasların foruma ve hobiye cok buyuk hizmetleri oldu ; tanklarıyla balıklarıyla bizlere ornek teskil ettiler ; belkide yogunlukluklarından ilgilenemiyorlar sonucta insani durumlar bunlar. Veyahut ekstra bir mod kontenjanı açılabilir tabiki takdir yonetimin. Ferit arkadaşımız bence bu ise oldukça uyar diye düşünüyorum ; keza bunları yazarken aklımdan kendisi geçiyordu. Forumu hareketlendirmek için oldukça çaba harcıyor :onay:

Saygılar...
Çağlar GÜNEŞ

Balıkesir / Karesi

Çevrimdışı Frttrk

Piranhacı

Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.08.2015 09:57   İleti başlığı: Re: Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir   

Teşekkür ederim çağlarım önerin için, amaç hobimizi eskisi gibi hareketli hale getirmek :onay:
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri
Serrasalmus Rhombeus Black Daimond
Serrasalmus Spilopleura
Pygocentrus Cariba

By Ferit

Çevrimdışı Mehmet SOVUK

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 01.09.2015 05:25   İleti başlığı: Re: Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir   

M.Ç.GÜNEŞ yazdı:
İlan kilitlenebilir diyeli 1 ayı geçmiş. Gözden kaçmış olabilir elestiri olarak algılamayın ; söyleyeceklerim tamamen forum hareketliliğiyle ilgili .Nacizhane görüşüm moderator değişimi şart foruma ugramayan moderatör arkadaşlar yeni görevlerini hevesle yapacak arkadaslara teslim edeceklerdir die düşünüyorum. İllaki bu arkadasların foruma ve hobiye cok buyuk hizmetleri oldu ; tanklarıyla balıklarıyla bizlere ornek teskil ettiler ; belkide yogunlukluklarından ilgilenemiyorlar sonucta insani durumlar bunlar. Veyahut ekstra bir mod kontenjanı açılabilir tabiki takdir yonetimin. Ferit arkadaşımız bence bu ise oldukça uyar diye düşünüyorum ; keza bunları yazarken aklımdan kendisi geçiyordu. Forumu hareketlendirmek için oldukça çaba harcıyor :onay:

Saygılar...

Çağlar kilitlenip kilitlenmemesi problem değil sen onları dert etme. Sana yazan arkadaş senin yazdıklarını iyi okumuş olursa ilan kilitli veya açık kalmış bi önemi kalmaz. Herkeste olduğu gibi bizlerde de dönem dönem durgunluklar oluyor. Biz işimizden, ailemizden birçok şeyimizden vakit ayırarak bu forumu yürütüyoruz. Yönetimdeki çoğu arkadaşımızın mesaj adetine bakarsan bunu anlarsın. Ayrıca moderatör alımıyla ilgili kaç defa başlık açtık 1 kişi haricinde kimse oralı olmadı. Bir de bu tip konuları bize mesaj atarak belirtsen daha iyi olurdu. Ya da Utku'nun açtığı bir konu vardı onun altına da eleştirilerini yapabilirdin. Biz koltuk sevdalısı insanlar değiliz, benim kaç defa yönetimden ayrılmak istediğimi arkadaşlara söylediğimi sen bilemezsin. Çünki bu aralar çok vakit ayıramıyorum, fakat onlar beni bırakmadılar. Şu anki kadrodan bu işi daha iyi yapacak kimsenin olmadığı kanısındalar. Eğer bu işi gönülden yapmak isteyen varsa ve kriterleri uyuyorsa bize mesaj atsın seve seve o kişiyi yönetime alırız. Bu konuyu kitliyorum. Yazmak istersen ya yeni bir başlık aç ya da bize özelden ulaş.
Mehmet SOVUK
Avcılar / İSTANBUL
High Tech Planted Tank: 75*50*50
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Bu konu kilitlenmiştir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.
 1 sayfadan 1. sayfa [ 6 ileti ]

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz