Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Alınık Serrasalmus Rhombeus Araguaia / Balıkesir
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 28.05.2014 18:04 İleti: 389 Yaş: 37 Konum: Balıkesir |
|
|
Alınan Canlı : Serrasalmus Rhombeus Araguaia
Yaş : Farketmez Boy : 20+ Adet : 1 Teslim : Elden yada Otobüs İletişim : Ö.M Yer : Balıkesir / Merkez 25 cm lik araguaia rhomum ihmalim sonucu 30 cmlik katil pirayanın disleri arasında hayata veda etmistir bu yüzden formu düzgün araguaia rhom aramaktayım. |
|
|
Çağlar GÜNEŞ Balıkesir / Karesi Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Geçmiş olsun kardeşim. Bana piranha kurutma sözün vardı hatırlatmak istedim.
|
|
|
Gürkan KURTAY / İzmir-Gaziemir 125*60*60 7 x Pygocentrus Cariba |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
|
|
Geç gördüm kardeşim kusura bakma balığın sadece yarısı kalmıştı atıldı malesef
|
|
|
Çağlar GÜNEŞ Balıkesir / Karesi Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
|
|
İlan kilitlenebilir diyeli 1 ayı geçmiş. Gözden kaçmış olabilir elestiri olarak algılamayın ; söyleyeceklerim tamamen forum hareketliliğiyle ilgili .Nacizhane görüşüm moderator değişimi şart foruma ugramayan moderatör arkadaşlar yeni görevlerini hevesle yapacak arkadaslara teslim edeceklerdir die düşünüyorum. İllaki bu arkadasların foruma ve hobiye cok buyuk hizmetleri oldu ; tanklarıyla balıklarıyla bizlere ornek teskil ettiler ; belkide yogunlukluklarından ilgilenemiyorlar sonucta insani durumlar bunlar. Veyahut ekstra bir mod kontenjanı açılabilir tabiki takdir yonetimin. Ferit arkadaşımız bence bu ise oldukça uyar diye düşünüyorum ; keza bunları yazarken aklımdan kendisi geçiyordu. Forumu hareketlendirmek için oldukça çaba harcıyor
Saygılar... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Teşekkür ederim çağlarım önerin için, amaç hobimizi eskisi gibi hareketli hale getirmek
|
|
|
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri Serrasalmus Rhombeus Black Daimond Serrasalmus Spilopleura Pygocentrus Cariba By Ferit |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
M.Ç.GÜNEŞ yazdı:
İlan kilitlenebilir diyeli 1 ayı geçmiş. Gözden kaçmış olabilir elestiri olarak algılamayın ; söyleyeceklerim tamamen forum hareketliliğiyle ilgili .Nacizhane görüşüm moderator değişimi şart foruma ugramayan moderatör arkadaşlar yeni görevlerini hevesle yapacak arkadaslara teslim edeceklerdir die düşünüyorum. İllaki bu arkadasların foruma ve hobiye cok buyuk hizmetleri oldu ; tanklarıyla balıklarıyla bizlere ornek teskil ettiler ; belkide yogunlukluklarından ilgilenemiyorlar sonucta insani durumlar bunlar. Veyahut ekstra bir mod kontenjanı açılabilir tabiki takdir yonetimin. Ferit arkadaşımız bence bu ise oldukça uyar diye düşünüyorum ; keza bunları yazarken aklımdan kendisi geçiyordu. Forumu hareketlendirmek için oldukça çaba harcıyor
Saygılar... Çağlar kilitlenip kilitlenmemesi problem değil sen onları dert etme. Sana yazan arkadaş senin yazdıklarını iyi okumuş olursa ilan kilitli veya açık kalmış bi önemi kalmaz. Herkeste olduğu gibi bizlerde de dönem dönem durgunluklar oluyor. Biz işimizden, ailemizden birçok şeyimizden vakit ayırarak bu forumu yürütüyoruz. Yönetimdeki çoğu arkadaşımızın mesaj adetine bakarsan bunu anlarsın. Ayrıca moderatör alımıyla ilgili kaç defa başlık açtık 1 kişi haricinde kimse oralı olmadı. Bir de bu tip konuları bize mesaj atarak belirtsen daha iyi olurdu. Ya da Utku'nun açtığı bir konu vardı onun altına da eleştirilerini yapabilirdin. Biz koltuk sevdalısı insanlar değiliz, benim kaç defa yönetimden ayrılmak istediğimi arkadaşlara söylediğimi sen bilemezsin. Çünki bu aralar çok vakit ayıramıyorum, fakat onlar beni bırakmadılar. Şu anki kadrodan bu işi daha iyi yapacak kimsenin olmadığı kanısındalar. Eğer bu işi gönülden yapmak isteyen varsa ve kriterleri uyuyorsa bize mesaj atsın seve seve o kişiyi yönetime alırız. Bu konuyu kitliyorum. Yazmak istersen ya yeni bir başlık aç ya da bize özelden ulaş. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz