Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Alım - Serrasalmus Rhombeus
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar iyi günler uzun süredir natteri besliyorum. Artık Serrasalmus Rhombeus
beslemek istiyorum. Elinde 6-7cm civarında olan varsa iletişime geçebilir miyim? Burada ki arkadaşlarda yok ise nasıl temin edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
| Pygocentrus Nattereri | Designer | |
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. Piranha Market Kuralları: viewtopic.php?f=65&t=15151 |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 47 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
ozdmirart yazdı:
Arkadaşlar iyi günler uzun süredir natteri besliyorum. Artık Serrasalmus Rhombeus
beslemek istiyorum. Elinde 6-7cm civarında olan varsa iletişime geçebilir miyim? Burada ki arkadaşlarda yok ise nasıl temin edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Cafer AKERTEK yardımcı olacaktır. 0532 510 46 23 |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz