Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Natterilerim..
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 26.01.2012 18:17 İleti: 31 Yaş: 40 Konum: İstanbul / Mecidiyeköy |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Maşallah renkleri yerinde, iyi bir taban malzemesi ve arka fonla çok daha güzel görüneceklerdir.
tankta çatlak var, düzgün bitane arıyorum bulup adam gibi yapayım dedim ama beklemiyim artık siyah kum ve arka fon hemen koyayım.. |
|
|
Murat KOŞAROĞLU 27-İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
murrat yazdı:
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Maşallah renkleri yerinde, iyi bir taban malzemesi ve arka fonla çok daha güzel görüneceklerdir.
tankta çatlak var, düzgün bitane arıyorum bulup adam gibi yapayım dedim ama beklemiyim artık siyah kum ve arka fon hemen koyayım.. Siyah kum balıkların rahatı için iyi olacaktır ama renkleri biraz kararacaktır.Arkafon olarak da fazla dallı güllü olmayan sade bir fon kullanabilirsin. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
murrat yazdı:
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
tankta çatlak var, düzgün bitane arıyorum bulup adam gibi yapayım dedim ama beklemiyim artık siyah kum ve arka fon hemen koyayım.. Siyah kum balıkların rahatı için iyi olacaktır ama renkleri biraz kararacaktır.Arkafon olarak da fazla dallı güllü olmayan sade bir fon kullanabilirsin. abi arkaya da sim siyah bir fon koysam nasıl olur? yoksa? |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
murrat yazdı:
abi arkaya da sim siyah bir fon koysam nasıl olur? yoksa?
İyi olur, dediğim gibi tank biraz karanlık olur ama balıklar fazlasıyla rahat ederler. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
murrat yazdı:
abi arkaya da sim siyah bir fon koysam nasıl olur? yoksa?
İyi olur, dediğim gibi tank biraz karanlık olur ama balıklar fazlasıyla rahat ederler. tama teşekkür ederim abi.. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Ben şahsen her zaman siyah arka fonu tercih ederim amazonun karanlık sularındaki derinliği anımsatıyor gayet uygun bir seçim bence.
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.03.2010 16:23 İleti: 1032 Yaş: 49 Konum: Samsun |
|
![]() |
|
|
Tandoğan AYGÜL Samsun 2 Adet 100x50x50 çift katlı set 26 cm Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz