Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Ufaklıklar Geldi :)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
burak yazdı:
Hayırlı olsun güle güle büyütmeniz dileğiyle
![]() Teşekkür ederim Burak kardeş |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Güle güle büyüt artık sende pacu piranha ayrımı yapabilecek donanıma sahipsin.Yeni piranhacı arkadaşlar yardımlarını bekleyecektir.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
Güle güle büyüt artık sende pacu piranha ayrımı yapabilecek donanıma sahipsin.Yeni piranhacı arkadaşlar yardımlarını bekleyecektir.
Sağolasın Utku abi sizin gibi üstadlarımız sayesinde öğrenmeye başladık artık elimizden geldiğince bizim gibi yeni arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıcaz artık ![]() |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Anıl hayırlı olsun yeni keratalar
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
serkan akkaş yazdı:
Anıl hayırlı olsun yeni keratalar
Teşekkür ederim Serkan abi |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
Hayırlı olsun güle güle sağlıklı büyütürsün işallah.
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
özcan_344 yazdı:
Hayırlı olsun güle güle sağlıklı büyütürsün işallah.
![]() Eyvallah Özcan kardeş sağolasın. |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Hayırlısı olsun güle güle beslemen dileğiyle....
![]() |
|
|
Kartal Feyyaz Serbest Muhasebe 20 / İzmir.Buca 200*50*70 BOŞ Grammostola Pulchra Brachypelma Vagans Acanthoscurria Geniculata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Anıl bence hiç florasanı kumaşla kaplama bırak güçlü ışığa alışsınlar ilk başlarda afallarlar strese girerler ama bir süre sonra çok daha cesur olurlar bana güven. Ama ben loş ışıkla daha çok seviyorum daha güzel diyorsan o başka tabi.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
leggera yazdı:
Anıl bence hiç florasanı kumaşla kaplama bırak güçlü ışığa alışsınlar ilk başlarda afallarlar strese girerler ama bir süre sonra çok daha cesur olurlar bana güven. Ama ben loş ışıkla daha çok seviyorum daha güzel diyorsan o başka tabi.
Başta normal ışıkla denemiştim çok ürkmüşlerdi bende o yüzden böyle bişey denedim ama artık kaldırabilirim kumaşı alıştılar sayılır belki de dediğin gibi daha cesaretli olacaklar ilerisi için |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Fyyzarya yazdı:
Hayırlısı olsun güle güle beslemen dileğiyle....
![]() Teşekkür ederim Kartal kardeşim . |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
Hayırlı olsun, güle güle besleyin.
|
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
tiorelax yazdı:
leggera yazdı:
Başta normal ışıkla denemiştim çok ürkmüşlerdi bende o yüzden böyle bişey denedim ama artık kaldırabilirim kumaşı alıştılar sayılır belki de dediğin gibi daha cesaretli olacaklar ilerisi için Valla ben şimdiye kadar beslediğim bütün balıkları o şekilde yetiştirdim ilk başta evet açınca oraya buraya çarpıyolar huzursuzlanıyolar ama bir müddet sonra hiç bir sorun kalmıyor. Lucifer bile şimdi ışıkta karanlıkta olduğundan daha agresif. Bırak seninkilerde öle olsun. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
leggera yazdı:
tiorelax yazdı:
leggera yazdı:
Başta normal ışıkla denemiştim çok ürkmüşlerdi bende o yüzden böyle bişey denedim ama artık kaldırabilirim kumaşı alıştılar sayılır belki de dediğin gibi daha cesaretli olacaklar ilerisi için Valla ben şimdiye kadar beslediğim bütün balıkları o şekilde yetiştirdim ilk başta evet açınca oraya buraya çarpıyolar huzursuzlanıyolar ama bir müddet sonra hiç bir sorun kalmıyor. Lucifer bile şimdi ışıkta karanlıkta olduğundan daha agresif. Bırak seninkilerde öle olsun. ![]() Fırat iki gündür ışık normal şekilde ve pek de sorun yok şuanda.Sanırım sorun yaşamıcam bundan sonra da |
|
Anıl YURTSEVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Tamam işte süper peki ışık açıkken çevredeki hareketlere tepkileri nasıl korkuyorlarmı, tepkisizlermi yoksa hafiften saldırganlık varmı?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz