Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Pozlar
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 16.03.2007 21:01 İleti: 350 Yaş: 46 Konum: İstanbul 1980 |
|
|
İHTİYAR PİRANHACI yazdı:
Gürkan , güle, güle besle. Çok güzel görünüyorlar tebrik ederim
Teşekkürler Bayram abi |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
seronal yazdı:
Gürkan maşallah çok güzel çıkmışlar,
yalnız anlamadığım birşey var, 13 cm civarı vermiştim sana bu kadar kısa zamanda 4 cm büyüdüler mi? Sen ne yapıyorsun bunlara, yoksa hormon falan mı veriyosun Teşekkürler Serhat hergün yemleme mümkün olduğunca canlı yem veriyorum çok nadir dondurulmuş yem veriyorum bizim burda gölet baraj çok her hafta barajdayım |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 04.11.2007 22:26 İleti: 321 Konum: istanbul |
|
|
Bakasana karınlarına nasıl şiş patlayacaklar, maşallah
|
|
| Kenan YUSUF 02.06.1981 | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
kosovalı yazdı:
Bakasana karınlarına nasıl şiş patlayacaklar, maşallah
Eyvalla Kenan tosun gibi oldular |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Gürkan suyunun berraklığına hayran oldum. Maşallah forumda hemen herkesde bu böyle. Su filtreleme konusunda ne kadar başarılı olduğumuz ortada.
Balıklarının da maşallahı var. Belki yandan belli olmuyor ama karşıdan bakılınca renkleri ortada... Güle güle büyüt... |
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 23.07.2006 08:52 İleti: 1447 Yaş: 46 Konum: istanbul/Tuzla |
|
|
Öncesi sağlam bakıldıkları her hallerinden belli balıkların serhat hakkını vermişti zaten.Şuanda da gayet sağlam bakılıyorlar o da belli, balıklarda bunun karşılığını veriyorlar zaten
Güle güle, sağlıkla,iyi günlerde büyütmen dileklerimle Gürkan |
|
|
HüseyiN ErdoğaN SerrasalmuS RhombeuS Serrasalmus Manueli |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.08.2006 11:45 İleti: 5652 Yaş: 49 Konum: İstanbul |
|
|
Çok güzel gözüküyorlar Gürkan. Güle güle büyüt.
|
|
|
Barış UZMAY P. Piraya (1)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Balıkların çok güzel görünüyorlar Gürkan,iyi bakıldıkları her halinden belli oluyor.Bu arada her hafta baraj ve göletlere gidiyorum demişsin,balık çıkıyormu?Kırklareli hala soğuktur şimdi.Askerliği orada yaptım oradan biliyorum
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
zoro10 yazdı:
Balıkların çok güzel görünüyorlar Gürkan,iyi bakıldıkları her halinden belli oluyor.Bu arada her hafta baraj ve göletlere gidiyorum demişsin,balık çıkıyormu?Kırklareli hala soğuktur şimdi.Askerliği orada yaptım oradan biliyorum
Teşekkürler Gökçen çıkıyor sinek dedikleri balıklar var 5 6 cm asansör diye bir alet var sığ yerden yakalıyorum havalarda ısınmaya başladı |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
nameless yazdı:
Çok güzel gözüküyorlar Gürkan. Güle güle büyüt.
Sağol Barış |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
naughty yazdı:
Öncesi sağlam bakıldıkları her hallerinden belli balıkların serhat hakkını vermişti zaten.Şuanda da gayet sağlam bakılıyorlar o da belli, balıklarda bunun karşılığını veriyorlar zaten
Güle güle, sağlıkla,iyi günlerde büyütmen dileklerimle Gürkan Teşekkürler Hüseyin Serhat balıkların temelini sağlam atmış sağolsun çok iyi bakmış bende elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
ephimetheus yazdı:
Gürkan suyunun berraklığına hayran oldum. Maşallah forumda hemen herkesde bu böyle. Su filtreleme konusunda ne kadar başarılı olduğumuz ortada.
Balıklarının da maşallahı var. Belki yandan belli olmuyor ama karşıdan bakılınca renkleri ortada... Güle güle büyüt... Teşekkürler Caner sizin gibi üstadlar oldukça bilgilerimizi paylaştıkça her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz Formda gerçekten herkes uzman olduğu konularda Tüm bilgilerini paylaşıyor bu çok güzel buda formumuzun ayrıcalığı ve kalitesi olsa gerek ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.05.2007 15:25 İleti: 2121 Yaş: 42 Konum: Florya - Bakırköy / İstanbul |
|
|
Gürkan balıklarının maşşallahı var çok güzeller. Ortamda hoş olmuş ve ferah. Yalnız iki taraftan verdiğin hava motorunun kabarcıkları ph'ını arttır ve balıkların üzerinde gereksiz bir strese yol açar. Filtrenin çıkış borusunu bulunduğu tarafın köşe tarafından verirsen yüzeye yakın bir şekilde hem yüzeyde dalgalanma yaratıp oksijen sağlarsın hemde üst tarafta oluşabilecek yağlanamanın önüne geçmiş olursun. Kafa motorunuda daha yukarı almanda fayda var bence , oda aynı şekilde yüzey dalgalanmasıyla oksijen sıkıntını çözer ve hava motoruna ihtiyaç duymazsın.
Güle güle besle. |
|
|
..:: ємяэ άЎdıή ::.. YAŞ :29 Florya - Bakırköy / İSTANBUL Serrasalmus Elongatus x1 Serrasalmus Eigenmanni x1 Serrasalmus Manueli x1
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Maşallah güzel görünüyorlar,güle güle besle.
![]() |
|
METİN ÇAVUŞOĞLU (uşak)![]() ![]() (7 adet 20 cm(5.5 yaşında) p. nattereri) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Maşallah hepsi bir birinden güzel, güle güle besle Gürkan.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz