Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Resimlerinize Pratik İmza Nasıl Atılır Videolu Anlatım
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 80 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
Resimlerinize pratik bir şekilde forum imzasının nasıl anlatılacağı ile ilgili videolu bir anlatım hazırladık arkadaşlar. Buradan detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
Bu program çok basit ve çok kullanışlı. Kullanımına ilişkin piranhalar.com üyeleri için özel olarak videosu hazırlandı. Photowatermark http://rapidshare.com/files/138077233/clip0030.avi.html Örnek Çalışma ![]() Photoshop üzerinden imza yapma http://rapidshare.com/files/137829251/clip0017.avi.html |
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Webmaster Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 41 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
Teşekkür ederim Bayram abi.
|
|
Selman KARA | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 50 Konum: Pendik İstanbuL |
|
Ben diğerini bekliyorum bayram Abi
![]() |
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 34 Konum: SARIYER |
|
Sağolasın Bayram abi.Adobe mi bu?
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye ![]() |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 80 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
mirsat yazdı:
Ben diğerini bekliyorum bayram Abi
![]() ![]() |
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
B.Süsleyici yazdı:
Sağolasın Bayram abi.Adobe mi bu?
|
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz