Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piraya
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.07.2009 13:32 İleti: 1476 Yaş: 36 Konum: İstanbul Avcılar |
|
|
Bu balığın yaklaşık 1 yıl önceki hali o zaman renkleri daha canlı ve kırmızıydı.
![]() Buda kovadan tanka aktarırken. ![]() Uploaded with ImageShack.us Bunlarda şimdiki halleri ![]() ![]() ![]() İnşallah daha net ve güzel resimler yakalarsam buraya ekleyeceğim.Tankıda eski bitkili haline tekrar getirmeyi düşünüyorum. |
|
|
Yakup Polat yaş 28 istanbul/avcılar Yeniden kısmetse |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Maşallah Yakup harika, güle güle besle canavarı.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 08.09.2009 16:20 İleti: 490 Yaş: 48 Konum: Istanbul |
|
|
Maşallah, harbiden güzel balık
|
|
|
Faruk Ömer Kanbak İstanbul , Yaş 36 PIRANHA COLLECTOR |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
DeJaVu yazdı:
Saol buran abi bişeyi merak ediyorum bu balık eskiden kırmızıydı şimdi kırmızılık gitmiş acaba tekrar eski rengine kavuşurmu? |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Yakup bana sorarsan şimdiki rengi daha güzel,eski rengini tekrar alırmı bilmem ama renk değiştirmesi çok enteresan geldi bana.
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun tankına kavuşmuşssun .Rengi olması gerektiği gibi bence tabi orage sonradan yellow olmadıysa.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Utku kovaya koyunca ölçtük 21-22 cm gibi geliyor.Ama genişliği olması gerekenden çok fazla resmen tank gibi.
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
yakuppolat yazdı:
DeJaVu yazdı:
Saol buran abi bişeyi merak ediyorum bu balık eskiden kırmızıydı şimdi kırmızılık gitmiş acaba tekrar eski rengine kavuşurmu? Yakup bu balıklar iki tür bulunuyor yellow, orange ama ne hikmetse bende baktığımda orange olan sonunda bu hale geldi. Şuan senin ki yellow. |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
DeJaVu yazdı:
yakuppolat yazdı:
DeJaVu yazdı:
Saol buran abi bişeyi merak ediyorum bu balık eskiden kırmızıydı şimdi kırmızılık gitmiş acaba tekrar eski rengine kavuşurmu? Yakup bu balıklar iki tür bulunuyor yellow, orange ama ne hikmetse bende baktığımda orange olan sonunda bu hale geldi. Şuan senin ki yellow. Burak bu olaydan şunu çıkartabilirmiyiz... Tek tür piraya vardır,bulunduğu ortama ve su değerlerine göre rengi değişken olabilir. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 17.01.2011 01:53 İleti: 694 Yaş: 33 Konum: İstanbul / Üsküdar |
|
|
Bence bu renk yakışmış canavara, ilk resimden daha yakışıklı şuanki hali
![]() |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Maşallah çok güzel ve sağlam gözüküyor.
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
DeJaVu yazdı:
yakuppolat yazdı:
DeJaVu yazdı:
Saol buran abi bişeyi merak ediyorum bu balık eskiden kırmızıydı şimdi kırmızılık gitmiş acaba tekrar eski rengine kavuşurmu? Yakup bu balıklar iki tür bulunuyor yellow, orange ama ne hikmetse bende baktığımda orange olan sonunda bu hale geldi. Şuan senin ki yellow. Valla açıkcası bende fazla büyük kırmızı piraya görmedim ama bu video fikrimi değiştirdi.Bakalım artık ilerde durumu ne olacak. http://www.youtube.com/watch?v=u0BmlO5Y ... re=related |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Bir tane tek gözü kör olan var büyük Yakup orange olan ve birde bir yerde daha gördüm gerisi hepsi yellow.
Taner olabilir neden olmasın ama kesin birşey diyemeyiz sonuçta böyle bir bilgi yok iki renk varyasyonu doğada var ama izoleler bu aynı renkte kalmalırını sağlar ama akvaryum öyle değil değişken şartlarda renk değişiyor neden olmasın. |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Harika balık güle güle büyüt hayran olduğum türlerden.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 21.04.2010 01:43 İleti: 1175 Yaş: 41 Konum: İzmir / Afyonkarahisar |
|
|
Balık harika kazasız belasız bakman dileklerimle maşAllah nazar değmesin inş.
Dikkatimi çeken hep öyle oluyor önceleri olan rengini çok erken alan piraya ilerde kayıba uğruyor ama bu rengide çok hoş olmuş güzel merak etme sen. |
|
| Hakan Can 15.01.1985 Afyonkarahisar / izmir | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz