Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Natt.larımdan Üzücü Haber
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 22.03.2011 13:36 İleti: 110 Yaş: 50 Konum: Ankara-Eryaman |
|
|
Okan cığım büyük geçmiş olsun.İnşallah bu gibi bir durum daha yaşamazsın.
Çok üzücü bir durum. Saygılarımla. |
|
![]() ![]() 125x60x60 13 Onur Önde 36 Ankara |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
Ah be Okan Abim çok büyük geçmiş olsun yüzey dalgalanmasınıda son seviyeye çıkart su olabildiğince yüksekten aksınki daha fazla oksijen girsin suya çok üzüldüm gerçekten umarım geri kalanlar kurtulur. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.03.2010 16:23 İleti: 1032 Yaş: 49 Konum: Samsun |
|
|
Okan geçmiş olsun . Üzüldm vallaha
|
|
|
Tandoğan AYGÜL Samsun 2 Adet 100x50x50 çift katlı set 26 cm Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 19.04.2011 15:23 İleti: 1146 Yaş: 41 Konum: BURSA |
|
|
Abim çok büyük geçmiş olsun , çok üzüldüm ya gerçekten bas abi oksijeni,hemen nekadar hava motoru varsa çalıştır .Birde dış filtreler salınım yapmıştır temiz dinlenmiş su ile dış filtrelerini doldur öyle çalıştır.Suyuda %45-50 civarı çek akan su yukarıdan oksijen yapsın.Abim sen daha iyi bilirsin tabi ama bu şekilde ben Elongu kurtarmıştım.
|
|
![]() ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 06.03.2011 12:56 İleti: 1054 Yaş: 41 Konum: Ankara |
|
|
Çok geçmiş olsun Okan Abi. Umarım diğerlerini kurtarırsın. Acilen sana şarzlı hava motoru linki atıyorum.
|
|
|
Mesut V.MARİAN 180*85*50h 160*60*60 100*50*60h 3lü set Rhombeus Black Peru Rhombeus Xingu Sanchezi Purple Natteri x 15 Süperred x 15 Spilo Rubyred channa golden cobra x 3 Dogo Arjantino Konutkent/ANKARA Satınalma-önmuasebe A rh+ İçinde Atatürk yoksa konuşmaya bile tenezzül etmem. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Ağbi fotoları gördüm şok oldum valla çok üzüldüm gerçekten kalanları kurtarırsın bir dahada yaşamazsın iyişallah.
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 03.10.2011 00:20 İleti: 487 Yaş: 33 Konum: Istanbul/Kadikoy |
|
|
Büyük geçmiş olsun abim.İnşallah bir an önce toparlanirlar.
|
|
![]() 60*54*40Cherax quadricarinatus(Dişi/Erkek). 100*55*60Pygocentrus NattereriXXX. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
İnanamıyorum büyük geçmiş olsun suyu yarıya kadar indirip taze su takviyesi yaparken ısıyıda muhafaza etmet gerekir ani ısı kaybı da şok etkisi yapar bol oksijen ile fazla kayıp yaşamazssın Okancım tekrar geçmiş olsun
|
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Gecmis olsun Okan abi resimleri gorunce fena oldum o kadarda emek vermistin İnsallah digerlerini kurtarirsin bol oksijen bas a abi.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Okan çok üzüldüm. Vakti zamanında benimde başıma gelmişti . Umarım çoğunluk sağlam kalır ve bir nebze olsun moral olur sana. Sonuçları bizimle paylaş
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Okan çok üzüldüm.
Daha geçen gün bu elektrik kesintisi mevzusunu konuşmuştuk ben de çok panik olmuştum. Bu durumları yaşamamak için bi çözüm üretmemiz lazım. Ne biliym güç kaynağı falan gibi. Bence bütün arkadaşlar bu konu için bi çalışma ve araştırma yapıp bize maksimum düzeyde güç sağlayacak bir güç kaynağı bulalım ve ayrı bi başlık altında bunu tartışalım. Tekrardan geçmiş olsun. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 08.08.2008 22:25 İleti: 2444 Yaş: 39 Konum: İstanbul / Kocamustafapaşa |
|
|
Yemin ediyorum başlıgı okurken okan abi üzüldüm inşallah bir tane kayıpla atlatırsın nasıl içim cız etti tahmin edemezsin,Bütün hava motorlarını çalıştır su degişimi yap ölenleride kuruduktan sonra tuza basabilirsin.Çok üzgünüm canavarları bu halde gördügüm için.
![]() |
|
| Emrah Kürekli | |
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Büyük geçmiş olsun üzüldüm gerçekten..
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Hata benim, kaçak akım rolesinin amperi yeterli değildi ve değiştirmek için ihmalkar davrandım (tabi bu bir vesiledir). İnsan başına gelmeyince hiç bir şey olmaz gibi düşünüyor ama iş işten geçince elimizde kalan üzüntü oluyor.Yapı olarak her canlı gibi hayvanları da çok sevdiğim için natt.larım aileden bir parça gibiler. İnanın o ölen natt.ın içini temizlerken çok garip duygular hissettim, şimdi tuzlanmış vaziyette bir kutunun içerisinde, büyük bir ihtimalle bir tanesi daha hariç ( o da inşallah toparlayacak) diğerleri toparladı sayılır. Yalnız bu aşamadan sonra bir çoğunun mukozası yıprandığı, gözlerine perde geldiği ve yaralandıkları için toparlanmaları biraz zaman alacaktır. Uygulama olarak ısıyı yükselttim,%40 su değişimi yaptım,bol oksijen veriyorum ve yaklaşık 4-5 çorba kaşığı kaya tuzu ekledim.Gelişmeleri paylaşırım. İlk eve geldiğimdeki hallerini paylaşıyorum.
Video bağlantısı |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Ah be Okan Abim çok büyük geçmiş olsun yüzey dalgalanmasınıda son seviyeye çıkart su olabildiğince yüksekten aksınki daha fazla oksijen girsin suya çok üzüldüm gerçekten umarım geri kalanlar kurtulur.