Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Adım Adım Sump'a Geçiş
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 11.03.2010 19:15 İleti: 441 Yaş: 39 Konum: İstanbul |
|
|
Uzun zamandır dusundugum sump calısmasına basladım sonunda.Bunun icin camı delmeye karar verdim ve gittim bir adet 50 mm panç alarak dukkanda 10mm cam uzerinde deneme yaptm ve sonuc fotograftaki gibi
![]() |
|
![]() Cihan Saka İstanbul /Fatih |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Sump da kullanıcagım 5 lik dirsekler su akısı icin matkapla agız kısmına boyle bir model verdm evde otururken can sıkıntısından sizce nasıl
![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Hayırlı olsun abi
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 16.02.2011 17:14 İleti: 280 Yaş: 49 |
|
|
Cihan ben de düşündüm !! aynı şeyi akvaryumcu kırılma riski var dedi garanti veremem dedi ama senin panç testere iyi bir şeyse sorunsuz deliyorsa güzel olur 400-500 dış filtreye para vereceğine en güzeli sump tabii, ama dikkatli ol yoksa akvaryum çatladımı heba olur
|
|
|
Murat Tepebaş İstanbul Mali Müşavir Serrasalmus Diamond Rhombeus, Serrasalmus Spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Eger yandan delicekse en fazla cam catlar onuda degistirir :Dyeni sump hayirli olsun bro.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Şimdiden hayırlı olsun cihan.
![]() |
|
|
Ad: HakaN TanyeLİ il: DikmeN/Ankara yaş: 24 21 Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
ayberkjr2 yazdı:
Hayırlı olsun abi
Eyw Kocum Sagol |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
metemete yazdı:
Cihan ben de düşündüm !! aynı şeyi akvaryumcu kırılma riski var dedi garanti veremem dedi ama senin panç testere iyi bir şeyse sorunsuz deliyorsa güzel olur 400-500 dış filtreye para vereceğine en güzeli sump tabii, ama dikkatli ol yoksa akvaryum çatladımı heba olur
Evet o yuzden pancın iyisini aldım denemeler yaptım suana kadar hic catlatmadım inş akvaryumdada duzgun bişey cıkartırım |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
PiranHa_TerBiyeCisi yazdı:
Eger yandan delicekse en fazla cam catlar onuda degistirir :Dyeni sump hayirli olsun bro.
Sagol bro Yan arka fark etmiyor catladımı komple sistem sökulcek o yuzden be arkadan direk delcem |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
HakaN TanyeLi yazdı:
Şimdiden hayırlı olsun cihan.
![]() Eyw Hakan sagol |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Hadi hayırlı olsun kardeşim gelişim aşamalarını eksiksiz paylaş belki bende kafama eser bir sump yaparım bir zaman sonra.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
http://www.denizforum.com/index.php?topic=502.0
Sana faydası olabilir gerçi sen araştırmışsındır , Camı delmeye başlamadan önce bir mdf parçasını aynı ebatta delip camın üzerine sabitleyip klavuz olarak kullanıyorlar. Bende kendi akvaryumunu yapanlar kervanından sonra kendi stumpunu yapanlar kervanına katılabilirim |
|
|
" Belirli mesafeden bakıldığında, büyük bir gururla yürüyen, muhteşem bir gücün bembeyaz bir görüntüsü " Tolga |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
leggera yazdı:
Hadi hayırlı olsun kardeşim gelişim aşamalarını eksiksiz paylaş belki bende kafama eser bir sump yaparım bir zaman sonra.
Eyw kardesim hepsini tek tek resimliycem guzel bise cikicak ins |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
nx4_falcon yazdı:
http://www.denizforum.com/index.php?topic=502.0
Sana faydası olabilir gerçi sen araştırmışsındır , Camı delmeye başlamadan önce bir mdf parçasını aynı ebatta delip camın üzerine sabitleyip klavuz olarak kullanıyorlar. Bende kendi akvaryumunu yapanlar kervanından sonra kendi stumpunu yapanlar kervanına katılabilirim Tesekkurler arastirdim baya bende yapmaya calisicam elimden geldigince |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hepinizin yorumuna ayri ayri saygim var ben sadece kafaya koydum diye yapiyorum yarin bugun baska bir dusuncem oldgu icin sump yapmaya karar verdim kimse yanlis anlasilmasin suan benm zaten eheim yetiyo da artiyo bile sadece yapicam dediysem yapicam felsefesi daha saglikli olucaginida dusunuyorum
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz