Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Üremeye Hazır Natlar&Rhombeus Araguaia
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
Koleksiyoncu Kayıt: 28.05.2014 18:04 İleti: 389 Yaş: 36 Konum: Balıkesir |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
Çağlar GÜNEŞ Balıkesir / Karesi Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...! |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Natlar karardı eşlerini seçtiler yer sıkıntısı içinde olmasam üretmek için çaba harcayabilirdim fakat şuan zor görünüyor. Geçen yılda karma tankta 5 natım yumurta dökmüşlerdi fakat gerek aynı sıkıntı gerekse üşengeçligim yüzünden yumurtalara mudahele etmediğim icin telef olmus ve balıkları satmıştım. Sattığım kişi yavru alıp yavrularla birlikte bütün balıkları telef etmişti.
Rhom araguaiada son gelen balık. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
Çağlar GÜNEŞ Balıkesir / Karesi Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...! |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Koleksiyoncu Kayıt: 20.01.2015 11:58 İleti: 172 Yaş: 34 |
|
Araguaia hayırlı olsun pek sağlıklı görünüyor maşallah
![]() |
|
Ahmet KAYA 28 İSTANBUL Serrasalmus Manueli 17cm Serrasalmus marginatus 16cm Serrasalmus Rhombeus araguia 25cm |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Piranhacı Kayıt: 24.11.2014 19:22 İleti: 900 Yaş: 38 |
|
Gayet güzel resimler çağlar, Nattlar dediğin kadar var bu sene umarım üşenmez yavruları kurtarırsın inşallah. Bu rhomun birde uzun metraşlı videosunu görmeyi isteriz bizleri bundan mahrum etmezsin umarım
![]() |
|
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri Serrasalmus Rhombeus Black Daimond Serrasalmus Spilopleura Pygocentrus Cariba By Ferit |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 25.01.2014 19:57 İleti: 359 Yaş: 28 Konum: İstanbul |
|
abi çok güzel balıkların çok beğendim açıkçası hayalımdeki balık formu
![]() ![]() ![]() ![]() inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın yumurtaları |
|
Hüseyin KAYA İstanbul / Bağcılar 100*40*50 7 Natteri |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator Kayıt: 19.08.2012 16:43 İleti: 4232 Yaş: 40 |
|
Rhomun hayırlı olsun
![]() ![]() |
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Piranhacı Kayıt: 24.11.2014 19:22 İleti: 900 Yaş: 38 |
|
Uzun zamandır böyle güzel balık görmemiştim, Son iki rhomunada hayranım özellikle blue`ya
![]() |
|
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri Serrasalmus Rhombeus Black Daimond Serrasalmus Spilopleura Pygocentrus Cariba By Ferit |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Piranhacı Kayıt: 07.08.2014 12:19 İleti: 536 Yaş: 37 Konum: İzmir |
|
Hayırlısı olsun kardeşim. Dede olduğun günleri görmek de nasip etsin.
![]() Caribalardan pek üreme fırsatı olacağını düşünmüyorum. Rahat bırakmayabilirler. Rhom da maşallah. Lakin bende blue rhomunu seviyorum. ![]() |
|
Gürkan KURTAY / İzmir-Gaziemir 125*60*60 7 x Pygocentrus Cariba |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 01.11.2014 12:36 İleti: 57 Yaş: 36 |
|
![]() ![]() ![]() Birde Caribaları karartabilsen ![]() |
|
SALİH ORKAN 80X35X60 1X 25 CM NATTERERİ (PAŞA) |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Ahmett yazdı:
Araguaia hayırlı olsun pek sağlıklı görünüyor maşallah
![]() Sağolasın Ahmet cok iyi bakmışsın balığa ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Frttrk yazdı:
Gayet güzel resimler çağlar, Nattlar dediğin kadar var bu sene umarım üşenmez yavruları kurtarırsın inşallah. Bu rhomun birde uzun metraşlı videosunu görmeyi isteriz bizleri bundan mahrum etmezsin umarım
![]() Düzeni bi kuralımda insallah güzel videolar cekebilirim Feritim ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
jamiryo1 yazdı:
abi çok güzel balıkların çok beğendim açıkçası hayalımdeki balık formu
![]() ![]() ![]() ![]() inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın yumurtaları Sağol kardeşim ; menülerini zengin ve çeşitli tutup akıntıyı ihmal etmezsen emin ol daha formda balıkların olur ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
Rhomun hayırlı olsun
![]() ![]() Teşekkürler ; yer sıkıntım olmasa zaten eşlerini seçmiş balıkların urememeleri icin hiç bir sebep yok ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Frttrk yazdı:
Uzun zamandır böyle güzel balık görmemiştim, Son iki rhomunada hayranım özellikle blue`ya
![]() Sana daha güzellerini bulucaz inşallah Ferit ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Gürkan KURTAY yazdı:
Hayırlısı olsun kardeşim. Dede olduğun günleri görmek de nasip etsin.
![]() Caribalardan pek üreme fırsatı olacağını düşünmüyorum. Rahat bırakmayabilirler. Rhom da maşallah. Lakin bende blue rhomunu seviyorum. ![]() Sağol kardeşim ; dedigin gibi bu karma tankta yavru almak cok cok zor kum bile yok. Blue rhom konusunda sana ve Ferit'e katılıyorum gercekten. Rhom dünyasının kaplanı resmen yabancı forumlarda ozellikle belirtilmis blue diamond rhomların süper agresif olması. Yakalandıkları bolge ise Peru Rio İtaya ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz