Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Bir Piranha Severin Alabileceği En Güzel Hediye
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 47 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
O zaman onlara da kocaman maşallah.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. ![]() |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 40 Konum: İstanbuL |
|
Maşallah gayet sağlıklı bir sürü.
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
kmndn TPF Üyesi |
|
İyi geceler herkese, akşamdan beridir akvaryumumda aşırı bir agresif ortam var, yumurta dökme belirtileri gösteren iki Natterim aynı zamanda birbirlerini öldürmeye de çok yakınlar,tam çözemedim...Işığı açtığımda durdukları için çekim yapamıyorum,o yüzden sabahı bekleyeceğim uyku yok bu gece
![]() ![]() |
|
Sayfa başı | |
![]() |
|
kmndn TPF Üyesi |
|
Odaya giriş çıkışları da yasakladım rahatsız olmasınlar diye, inşallah yanlış alarm değildir
![]() |
|
Sayfa başı | |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 23.11.2016 22:00 İleti: 59 Yaş: 27 Konum: İstanbul/Florya |
|
Merakla bekliyoruz
![]() |
|
Özgür Pulat 100x40x50 7 Pygocentrus nattereri 40x20x30 Canlı yem tankı (Japonlar,pengasuslar) African grey parrot |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
kmndn TPF Üyesi |
|
2016 Yılının ilk günlerinde akvaryum kurarak 3-4 cm boyunda yavru Natteriler aldım,bundan birkaç ay sonra da pet shop ta gördüğüm ve benekleri yeni kaybolan tahmini birbuçuk yaşındaki çok kötü şartlarda yaşamaya çalışan bakımsız kalmış Natterileri de alarak diğerlerine ekledim, akvaryum değiştirme sayı azaltmak derken bir süredir üretim için uğraşıyorum hatırlayanlar vardır,gerek kuraklık sezonu gerek torf,bir çok denemem oldu ve hepsi de başarısızlıkla sonuçlandı...Fakat asla umutsuzluğa kapılmadım bir ay kadar önce tekrardan torf ve diğer malzemeleri yenileyerek bir erkek bir dişi büyüttüğüm yavrulardan,bir erkek bir dişi de pet shoptan aldığım ve beslediğim natlardan ana tanka ayırıp işe koyuldum.Erkek dişi ayrımı konusunda emin değildim ama dişi balıklar kendini az çok belli ediyor, tahmini olarak yaptım bu seçimi.Fakat yine bir numara olmadı bu haftaya kadar...
|
|
Sayfa başı | |
![]() |
|
kmndn TPF Üyesi |
|
Bu deneme süreçlerini çok çok uzun ve detaylı olduğu için yazmadım başınızı ağrıtmak istemedim.Dün ise işin rengi değişti genç balığımın erkek olanı yaşı daha büyük olan dişi balığa saldırmaya başladı,oysa olgun balıklar ayrı tarafta çift gibi duruyordu düne kadar. Akşam bu iki balık tek bir bölge de kavga etmeye başladı, öyle sert kavga görmedim öldürecek gibi...Ve bu gece 03:00 saatlerinde gördümki işi pişiriyorlar
![]() ![]() ![]() |
|
Sayfa başı | |
![]() |
|
kmndn TPF Üyesi |
|
Şu anda tarif edilmez şekilde mutluyum,vakit buldukça detayları ve görüntüleri de paylaşacağım.
|
|
Sayfa başı | |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 47 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
Kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun. İnan senin kadar sevindim. İlk süreci atlattın çok şükür. Yavruları da en az kayıpla canlandırıp büyütebilirsen on numara olur. Süreci de buradan takip ederiz inşallah. Ya da yeni bir başlık altında sen de deneyimlerini paylaşabilirsin. Biliyosun ki canladırıp 1 aylık olduklarında "Nattereri Üretim Başarısı" ünvanını da almaya hak kazanıyosun.
![]() ![]() ![]() |
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. ![]() |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
kmndn TPF Üyesi |
|
Çok teşekkür ederim.
![]() ![]() |
|
Sayfa başı | |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 23.11.2016 22:00 İleti: 59 Yaş: 27 Konum: İstanbul/Florya |
|
Güzel haber
![]() ![]() |
|
Özgür Pulat 100x40x50 7 Pygocentrus nattereri 40x20x30 Canlı yem tankı (Japonlar,pengasuslar) African grey parrot |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz